Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt van értelme lemondani a másikról?
Figyelt kérdés
Van egy srác, aki teljesen kikészít. Oda vagyok érte az első pillanattól kezdve. Ő is imádva néz rám, tud udvarolni és megkedveltem. Annyira jó partner lenne. Viszont amióta észrevettem, hogy van egy pár rossz foga, nem tudom közel engedni magamhoz, egyszerűen nem tudnám megcsókolni. Sok tekintetben nem a legvonzóbb férfi, de nekem pont az ideálom lenne. Viszont ez a fog téma eléggé zavaró számomra.2018. jún. 2. 16:16
1/5 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Én emiatt keresnék másik pasit, de komolyan
2/5 anonim válasza:
En nem tudok komolyan venni olyan embereket, akik szarnak az igenyessegre es az egeszsegukre, szoval targytalan nalam az ilyen srac.
3/5 anonim válasza:
Ahogy érzed.Mondd meg neki bocs de büdös a pofád!
4/5 anonim válasza:
Mivel nekem fontosak a fogaim, engem taszitana, mert igenytelennek gondolom.
5/5 anonim válasza:
Engem az igénytelenség egyből kiábrándít, lehet bármilyen azt leszámítva...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!