Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A csajozasi tanacsadok letezesenek szerintetek van ertelme?
Azért, mert ahhoz, hogy ezek működjenek kell önbizalom meg egyfajta egyéniség.
2018. márc. 19. 12:45
Szerintem nincs. Persze, mi a celod. Alkalmi baratnot a butabb fajtabol talan fel lehet igy szedni, de tarsat nem.
2018. márc. 19. 12:45
Nem sok, mivel a nők nem egy massza ahol ugyanaz instant működik mindnkinél (általában amiért ezek mégis sikeresek állítólag mindig ugyanazzal a stílussal - az annak köszönthető, hogy mindig ugyanannál a butácska plázacica-rétegnél bohóckodnak). Illetve mindenkinek más áll jól... Ezek a tanácsadók mindig majdnem olyanok, mint valami klónsereg, kötelzően belőtt '50-es évek végi fiatal-frizura, kis szakáll, erőltett "majka/sebestyén balázs" stílus.
2018. márc. 19. 12:48
4/12 A kérdező kommentje:
3
Majka/Sebestyén stíluson azt érted, hogy beképzelt, nagyképű és lekezelő?
Nekem segítettek részben.
21 évesen a segítségüknek köszönhetően elveszítettem a szüzességem és azóta kb húsz lánnyal volt alkalmi kapcsolatom is, köztük olyan szépekkel is, akiket korábban el sem tudtam volna képzelni.
Viszont a belsőmet ugyanúgy nem találják vonzónak a nők, nem tudok érdeklődést, vonzalmat kelteni a nőkben és most már azon izgulok, hogy legalább egy kis szex legyen, mielőtt rájön a lány hogy valójában nem vagyok belülről szerethető.
Annyival lett jobb, hogy a szexuális frusztráció és a "szűz lúzer" mentalitás eltűnt belőlem legalább.
24/F
2018. márc. 19. 13:00
Hogyne lenne, ha jó a dumájuk. Szépen meg tudnak belőle élni.
2018. márc. 19. 13:00
Persze, hogy van. A hozzád hasonló lúzerek százezreket fizetnek a baromságaikért, ők meg nulla munkával jó színvonalon élnek
2018. márc. 19. 13:10
Marhaság ahogy van. Most akkor minden beszélgetésre létezzen egy algoritmus? Mert minden nő más, ahogy a helyzetek is mások, ahogy kialakulnak. Igazából van, akinek úgymond tehetsége van hozzá, hogy "értsen a nők nyelvén" akármilyen szituációban, plusz ami a legfontosabb az önbizalom, a határozottság, és az egyéniség. Csak a lúzer frusztráltak fizetnek tanácsokért, akik azt hiszik, ezt lehet tanulni.
2018. márc. 19. 13:34
2018. márc. 19. 13:44
10/12 A kérdező kommentje:
9
Jokepu vagy? Szerinem a jokepueknek mukodik, na de epp, hogy az ilyen “kepzesekre” jarok 90 %-a atlag vagy alatti. Ahhoz mar tenyleg komoly szemelyiseg kell, hogy ugy hoditani tudj. Nem hiszem hogy tudnak adni neked olyan szemelyiseget amivel sikeres lehetsz, hiszen a szemelyiseged evtizedek eredmenye, elettapasztalatok es genetika kevereke.
Kapcsolódó kérdések: