Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A csajozasi tanacsadok letezes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajozasi tanacsadok letezesenek szerintetek van ertelme?

Figyelt kérdés
Ha van, akkor a tanacsaik miert csak jokepu sracoknak mukodnek? Az atlagos/csunyacskaknak miert nem?
2018. márc. 19. 12:43
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vegyük ketté a dolgot.

A magukat szociális csodának érző emberkék, akik csak a saját önérzetük miatt nyomják a sablon "légy kedves, magabiztos és sikered lesz" szövegeket, azok egyszerűen a vicc kategóriába esnek. Az ő tanácsaik tényleg nem működnek.

A korrekt, nem túlidealizált tanácsok viszont általában igen. Nem véletlenül él az általánosítás, hogy pl. a bunkó srácokat bírják a csajok. Ha nem lenne egy nagy halmaz, akinél működne, akkor nem is élne a közhely a köznyelvben. De él és virul. Az, hogy egyes szakkörök (vagy fogalmam sincs, mik ezek) a pénzszerzés miatt vannak és nem akarnak ténylegesen segíteni, az más kérdés.

2018. márc. 19. 15:09
 12/12 anonim ***** válasza:

Elsõre nehezen tudtam megítélni, hogy baráti/szülõi tanácsadásról van-e szó vagy a “párkapcsolat gurukról”

Közeli barát, hozzátartozók véleményét, tanácsait szívesen fogadom, olyanokét, akik ismernek is engem és részletesebben bele látnak az életembe, bár ezek nem is olyan jellegū tanácsok, hogy “hogyan csajozz”, hanem pl. megéri-e kitartani egy kapcsolatban, amiben kételyeim vannak, mit tegyek konfliktus helyzetekben, stb.

Ezt a csajozási guru dolgot mindig értelmetlennek tartottam, távol álljon tõlem. Biztos vannak olyanok, akiknek segített, de nekem nem bejövõs. Olyan tanácsoktól nem is várom, hogy mūkõdjenek, amit sablonosan osztogatnak, a tanácsadó nem lát rá a személyes életedre, csak felszínesen oszt olyan agyonrágott tanácsokat, amivel mindenkinél végig ment.

Olyan tanácsadót még valamennyire megértenék, aki hajlandó foglalkozni a személyes, egyéni életeddel, bizalmasan megoszthatod vele az élettörténeted, az alapján véleményez.

2018. márc. 19. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!