Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinder, Super Like mi értelme van így? (kifejtem)
Figyelt kérdés
Megkaptam életem első Super Like-át váóó piros betűs ünnepnap!! A leányzó szépen helyet foglalt a többi párom között. Rá tudok írni, viszont nem tudom vissza like-olni"" Feltételezem ő addig nem lát engem. Ennek tükrében kicsit tovább gondoltam a dolgot és felmerült bennem egy kérdés: Azzal is ugyan ez történik akit én super like-olok? ..mert ugye ha akarja sem tudja viszonozni a like-ot(ahogy fordított esetben én sem) és nő létére természetesen nem Ő fog beszélgetést kezdeményezni főleg miután én hívtam fel egy keringőre"" szóval ennek így, a férfiak szempontjából mi értelme van?:'D Tudom...felejtsem el a Tinder-t stb stb megfejtéseket köszönönöm, ismerjük. Kérem inkább egy hölgy írja meg esetleg azt, ha nála/náluk máshogy működik az alkalmazás és a nők a férfiakkal ellentétben vissza tudnak like-olni..huhh..köszönöm a figyelmet!2018. jún. 9. 19:19
1/8 anonim válasza:
Ha engem kérdezel, ezek alapján nem sok. Gondolom azért van így, hogy fizess elő mindenféle prémium szolgáltatásra ami "megkönnyíti" a párkeresésed.
Szerintem sokkal jobb és forradalmibb újítás lenne, ha középső ujjal is lehetne lájkot küldeni szíved hölgyének.
2/8 anonim válasza:
What? Ha bekerült a párjaid közé és rá tudsz írni, akkor miért kéne még visszalájkolni? Az előtte van, már meg is tetted. Neki is bent vagy a párjai közt. Nem tudom, hogy sikerült ezt a gondolatmenetet összehozni neked...
3/8 A kérdező kommentje:
Olvasd el még egyszer figyelmesebben amit leírtam.
2018. jún. 10. 01:20
5/8 A kérdező kommentje:
Nem ugyan arról az emberről van szó!! Nem kerül be az ismerőseim közé ha super like-ot küldök egy lánynak hanem csak Én kerülök be az Ő párjai közé! Én változatlanul nem tudok beszélgetést kezdeményezni, csak ő tud rám írni, de miért tenné amikor én vagyok a férfi és én küldtem a super likot?! Felfogtad??:'D
2018. jún. 10. 11:58
6/8 anonim válasza:
Hallod, te kajak fogyatékos vagy :D olvass utána a Tinder működésének, mert ostobaságokat írsz. Vagy szenvedj tovább.
7/8 A kérdező kommentje:
Miért olvasnék utána amikor le van töltve és tapasztalom hogy működik? Te használtad mostanában az alkalmazást? Valószínűleg nem. Ha engem valaki super likeol nem tudom vissza like-olni csak írni tudok neki. Gyanítom fordítva is így működik. Ez van, nincs más opció. Hiába sértegetsz, csak magadat járatod le azzal hogy képtelen vagy felfogni a leírtakat és szembe mész vele minden áron. Egyáltalán miért jársz ide kommentálni ha nem tudsz építő jelleggel hozzá szólni a kérdéshez?
2018. jún. 11. 11:15
8/8 anonim válasza:
"Ha engem valaki super likeol nem tudom vissza like-olni csak írni tudok neki." Ha írni tudsz neki, akkor alapból kölcsönös a lájk, tényleg miről beszélsz, én sem értem?!
Kétféle lájk van: normál és szuperlájk, bármelyik ezek közül kölcsönös, akkor mehet az írás. Ha ő szuperlájkol, attól még neked is vissza kell lájkolnod valamelyik lájk formával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!