Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor a Tinder kiírja, hogy hányan lájkoltak, az valós adat?
Mondjuk nem tinder volt hanem badoo. Vagy valamelyik mas népszerű tarskereso.
Kitöltöttem a profilim.
Keresztnév.
Kor.
Ennyi volt megadva.
Erre jottek e-mailen a uzenetek.
“Tobb szaz profilt vegig ettem mar, de a te profilod tetszett a legjobban”
Aztan a tobbi. “Nagyon helyes vagy, szivesen megismernelek közelebbről”
Vegul pedig. “Kotetlen szexkapcsolatban benne lennel, nagyon jokepu vagy”
Es meg irhatnam ezeket amik jottek.
Hangsúlyozom kepet nem tettem ki. Csak a keresztnevemet es a koromat irtam le. Se jellemzest...semit nem irtam magamrol.
Persze akkor mar kellett volna VIP tagságot fizessek, hogy vissza irjak nekik. Ezek robotok. Mint a cleverbot kb.
Speciel valószínűleg valós. Az elmosódott képről ki lehet venni, ha szembejön a listában, hogy ki az, és ha jobbra húzod, match lesz belőle. Aztán jön a következő, mindig csak 1 ilyen pixelesített képet mutat, mellette a számmal. A szám is valószínűleg valós, nekem sose volt sok, max 2-3, és mindegyiket ki tudtam találni, hogy ki az :D De lányként nagyjából mindegy, mert annyi matched van úgyis, amennyit akarsz, de ha túl sok lesz, az kizárólag a te felelősséged, mert bármikor abbahagyhatnád a gyűjtést.
Én legalább kipróbáltam, leteszteltem és tapasztalatból beszélek, nem úgy, mint akinek kb fogalma sincs miről van szó, de rögtön sipákol, hogy "jajj átvernek pénzért jajj de felvilágosult vagyok hogy ilyet mondtam" :D
Amúgy vicces, hogy a napokban töröltem magam, mert már hetek óta nem volt matchem, ha volt is korábban, azok olyanok voltak, akik mindenkit belájkolnak szerencse alapon.
Ma újra felraktam magam, és lett egyből 5 matchem olyan lánnyal, akik tök jól néznek ki. Az egyik még rám is írt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!