Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbeszéltünk egy személyes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbeszéltünk egy személyes találkát mára tinderen, mégsmem ír a fiú?

Figyelt kérdés

Tegnapelőtt párba álltam egy fiúval tinderen, ő volt az első olyan srác akit szimpatikusnak találtam.

Ő írt rám először.

Néhány mondatot váltottunk csak, és rögtön felhozta ,hogy mikor találkozunk személyesen.Ezt kicsit furcsának tartottam de gondoltam belemegyek, próba szerencse.

Végül a péntek délutánban maradtunk(ezt ő mondta).

Még írtam neki utána egy kérdést arra még válaszolt.

Azóta viszont nem ír nekem, és most nem tudom mit tegyek.Írjak rá ,hogy akkor mi lesz a mai találkával, vagy hagyjam annyiban?

24/L

2018. jún. 22. 11:29
1 2
 1/13 iamaveryniceguy ***** válasza:
0%
Az a biztos, ha szőrtelenítesz ott lent.
2018. jún. 22. 11:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Valoszinuleg meggondolta magat,vagy csak nemert ra visszairni...de legalabb masnak sikerul ez a dolog.enis tinderezek es hiaba allok parba hiaba nyitok normalisan lanyok fele arra se hajlandoak hogy visszairjanak...
2018. jún. 22. 11:38
 3/13 anonim ***** válasza:
83%
Több vasat is tart a tűzben és lehet hogy összejött neki egy ígéretesebb randi.Ilyennel nem foglalkoznék tovább.
2018. jún. 22. 11:41
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem mindenki szeret csetelgetni. Sőt, leginkább az értelmesebbek nem szoktak. De ha randi előtt nem ír rád, legalább annyit, hogy “na akkor ma itt és ekkor?”, akkor hagyd a francba, ne menj el.
2018. jún. 22. 11:45
 5/13 anonim ***** válasza:
0%

lehet kicsapta és kitisztult a feje

vagy lehet, hogy csak nagy a dumája interneten, de élőben nyuszi

2018. jún. 22. 11:57
 6/13 anonim ***** válasza:
Innentől felejtős. Ha fél 12-kor még nincs megbeszélve, akkor rángasson valami mást, ne téged, és ne a te időddel szórakozzon.
2018. jún. 22. 12:03
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
konkrét helyet időt beszéltetek meg?
2018. jún. 22. 12:06
 8/13 anonim ***** válasza:
81%
Írj rá annyit, hogy áll még a találka mára. Ha nem válaszol rá akkor ennyi.
2018. jún. 22. 12:10
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Ha megbeszéltétek a konkrét helyet és időt, akkor nem tudom miért kellene előtte még ötvenszer megbeszélni, hogy "akkor biztos?".

Ha viszont nincsenek konkrétumok és nem is ír, akkor meg nyilván nem érdekled.

2018. jún. 22. 13:18
 10/13 anonim ***** válasza:

Na mi történt?

Amúgy ha konkrét részleteket is megbeszéltetek szerintem nem gond, ha reggel nem írkált rád. Biztos van más dolga is.

2018. jún. 22. 16:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!