Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha online (társkereső) veszem fel a kapcsolatot egy lánnyal, akkor rossz ötlet rögtön személyes találkozásra hívni?
Vannak érvek amellett is, hogy x darab levelet váltsunk, de az ellenérv az, hogy így sok téma már el lesz lőve.
Ti mit gondoltok? Én a minél hamarabb megvalósuló személyes találkozó híve vagyok, de kíváncsi lennék a véleményetekre. Kérlek, ha tudtok, indoklást is írjatok!
nem rossz ötlet
sőt
még aznap...
Elmúlt évben minimum 4olyan lányt találtam, akik közűl 2nek fb oldalán ott volt, hogy milyen boldog a párjával. Társkeresőn egyedűlállók. Többi pedig kűlföldön dolgozó pasival volt együtt.Majd ha a pasi hazajön szakìtanak igérték, mikor lebuktak,
hogy miért halogatják a találkozót.
Ìrj egy kort is. Majd. Sejtem férfi vagy.
Alapvetően jól gondolod egyet értek veled elvben.
De! Pl a hölgytől hétfő késő este jön csak válasz. Ennek oka,hogy a héten le akadni valami prezentációt és minden nap 16:00helyett 18ig dolgozik vagy 22:00dolgozik egy gyárban(akár kisvezetőként) Ha egyedül él gondold el bevásárol... lesz este 8 mire hazaér. Héten nem fog rádérni,hétvégére meg tervezett programot amin kipiheni a projekt fáradalmait,vagy... Ez îgy normális. De folyt köv ìrok pár esetet még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!