Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Netes ismerkedés után első személyes találkánál hogy illik köszönteni a másikat?
Figyelt kérdés
F
Új nekem ez a "már 1 hete beszélgetek veled, és még csak most foglak látni személyesen" dolog.
Akár úgy általánosságban az ilyen randikról is írhattok, köszi :)
2018. máj. 9. 16:30
1/10 anonim válasza:
"Szia!"
Ha úgy érzed, adhatsz két puszit mellé.
2/10 anonim válasza:
Szia. Örülök, hogy találkoztunk.
Nem is nehéz ugye?
3/10 anonim válasza:
Szia és két puszi.
Úgy közeledni mintha leveleznétek tovább ahol abbahagytatok csak most eloben :)
25/F
4/10 anonim válasza:
A beszélgetések minőségétől függ, hogy ti mennyire kerületetek közel egymáshoz.
Mi párommal másfél hónapig ismerkedtünk neten, levelezés, skype-videóchat és mi csókkal, öleléssel és sziával köszöntöttük egymást.
5/10 anonim válasza:
Csókolom, vagy Jó napot kívánok.
6/10 anonim válasza:
Én és most itt lehet kiröhögtök, de én így:
Szia
Xy vagyok (közben még akár kézfogás is) 😀
Aztán adok neki két puszit
Eddig mindig így csináltam, pedig voltam már pár randin. :)
29F
9/10 anonim válasza:
Szia és két puszi, aztán mehet a beszélgetés
10/10 anonim válasza:
Én szia, kézfogás, és puszi-puszi - mellette meg elejtettem a könyvemet, olyan zavarban voltam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!