Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket mi fog meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mi fog meg egy fiúban? Szeretném jobban megismerni a gondolkodásotokat, bővebben lent

Figyelt kérdés

Most már nagyon érdekelne.

Titeket mi fog meg egy fiúban, milyen sorrendben és milyen arányban?

- öltözködés

- testfelépítés/alak

- arc

- duma

- kisugárzás (bár ez számomra kicsit homályos, valaki elmagyarázhatná)

DE bármit írjatok amit fontosnak találtok!!!

Vagy a kisugárzást mi adja?

Ha lehet 18 éven felüliek írjanak, kort is adjátok meg.

És légyszi értelmeseket, mert már lassan kezdek kétségbe esni, hogy mindig csak a címlap/mintasrácokat keresitek.

Köszi!

22F

2010. jún. 20. 14:32
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
a kisugárzás az olyan dolog,amitől valakit nagyon érdekesnek,vonzónak találsz,vmiért vonzza a tekintetedet,és megfog...
2010. jún. 20. 15:14
 22/26 anonim ***** válasza:

kisugárzás, hogy szép szeme, mosolya van-e :)

de a kinézetben válogatós vagyok, csak punkok jönnek be :D dumája nem érdekel, a testfelépítéséről csak annyit, hogy legyen magasabb és nehezebb nálam, nem bukok a 60 kilós kis gizdákra :D (én 170 cm, 56 kg) nem kell hogy túl kigyúrt legyen, az undorító, inkább kis pocak, az aranyos :) a pénz nem vonz, nem k*rva vagyok! :D

15/L

2010. jún. 20. 15:57
 23/26 anonim ***** válasza:
Én először a srác arcát, főleg a szemét és a haját nézem meg. Szeretem a hosszú hajú, barna szemű srácokat. A kigyúrt test nálam nem annyira nyerő, túl mesterkélt, lehet, hogy furán hangzik, de nekem a vékonyak jönnek be :D persze mindenkinek más a zsánere. A kisugárzás nagyjából annyi, hogy megfog valami a másikban, nehéz körülírni, de valahogy első ránézésre nagyon szimpatikusnak tartod az illetőt. És hidd el, a normális csajoknak nem az általános macsók jönnek be, nem az a fontos, hogy mennyi pénzed van, milyen autód stb... hanem, hogy milyen ember vagy. 22/L
2010. jún. 20. 18:06
 24/26 anonim válasza:

Helló!

Szerintem egy srác legyen kedves,őszinte,hűséges, és jól ápolt! Ezzel már nálam a kisugárzás 10-es.

Ruha- nem kell h divatb*zi legyél,semmi értelme sőt szánalmasak ezek a diszb*zik, de azért legyen egy magad fajta stilusod.:)

Pénz,autó,kocsi??? Haggyuk máár, majd eljön az ideje, számomra lényegtelen!

alak-nem kell h kigyurt kopasz legyél akinek a fején látszódik h feszülnek a kis erek, de ne is legyél gömbölyű hasú ápolatlan:D látszódjon rajtad h valamennyit adsz magadra,(kellő értékben) ne hanyagolod el magad és nyerő vagy ;)

Duma- legyél merész és vicces és persze kedves.bókolj sokat :)

bocsi h irtam én még csak 14 éves vagyok. remélem nem nagy gond =)

2010. jún. 20. 19:37
 25/26 anonim ***** válasza:

A legfontosabbat senkisem irta le? XD

Bárki bármit mond de a jó duma a legfontosabb. Jöhettek akármi mással a jó dumát azt nem lehet überelni. Lehet egy fiu bármilyen okos, ügyes, szép, izmos, ezek olyan dolgok amire egy lány azt mondja hogy hű de jó pasi, de ez nem elég! A duma ami legnagyobb mértékben számít, és ha ez jó testbeszéddel párosúl, akkor leszel az igazi! 17/F

2010. jún. 20. 19:46
 26/26 anonim ***** válasza:

19:46

téged is a dumájukkal szednek fel a pasik? :D

engem pl. nem tud meghatni egy jó duma, ha nem jön be nekem a pasi. viszont ha bejön, mindegy milyen szövegei vannak.

15/L

2010. jún. 20. 19:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!