Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnám jobban megismerni?
Szoval . Bejön nekem egy srác . Nagyoon . És tudom, hülyén hangzik, de csak fbn beszéltünk . . Vagyis 1x élöbe de az semmi . mindegy . utána megkerestem fbn . De nem tudok neki mit mondani . Tudja, hogy bejön . \ Járnék vele . De nemtudom hogy tudnám jobban megismerni . Mondjatok Témákat, Kérdéseket légyszi . *_* Nagy segitség lenne . *_* 2 . nem tudok töle mit kérdezni . . Kérdezz felelek Kérdéseket . Légyszii .
A Srác 16 .
mennyien vannak ilyen helyzetbe Úr Isten :D
szerintem a legjobb az lenne,ha hagynád,hogy ő kezdeményezze a beszélgetést,de ha mindenáron te akarod,akkor kérdezd meg egy tök egyszerű dolgokról,ami mindkettőtökkel kapcsolatos.Ha azt tudja,hogy akarsz tőle valamit és esetleg te is bejössz neki,biztos írna.Te hogy érzed? Neki mi a véleménye rólad? Mert felesleges köröket futni,ha amúgy is esélytelen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!