Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit szólnátok, ha utcán csak úgy leszólítanálak titeket, mert nagyon bejönnétek nekem külsőre és szeretnék megismerni veletek jobban ismerkedni?
Nagyon ,gáz utcán ismerkedni? Csak, mert sokat járok az egyik nagyvárosban és annyi szép csinos lányt látok, legszívesebben bepróbálkoznék mindnél, hátha valaki szimpinek találna és összejöhetnénk.
Minek örülnétek, hogyan szólítson le titeket egy fiú? Vagy milyen jeleket adtok, ha bejön nektek egy srác az utcán, plázában, boltban stb? Hol örülnétek leginkább, milyen helyeken esne jól, ha leszólítana egy fiú?
Kort is írjatok, köszi előre is a válaszokat! :)
21/f
Ezzel csak magad ásnád a földbe, vagy jót nevetnének rajtad, bár ha rámenős csajokat látsz lehet esélyed..
Nem tapasztalat csak gondolom...
20/F
attól függ milyen személyiségű lányt fogsz ki. vagy olyan lányt szólítasz le aki lehet épp kicsit félénkebb, vagy nyitottabb. a rosszabb az hogy van pasija :D bár az utóbbi csak akkor derül ki ha már beszélgetsz vele :D
igazából engem kicsit meglepne kedvesen válaszolnék rá amit mondasz /és attól függ hogy hogy nézel ki/ és elgondolkoznék hogy folytatom-e veled a beszélgetést:d vagy épp megyek tovább :D
17/L
Hát nem tudom. Én egy áruházban dolgozom diákként. Volt, hogy egy vásárló odajött hozzám, kb korombeli srác lehetett és elkezdett nyomulni, el akarta kérni a számomat, de nem jött be és udvariasan, de határozottan elutasítottam. De olyan is volt, hogy belementem a dologba. Akkor kezdtem ott dolgozni, első napom volt, ő bejött a műszakkezdése előtt kaját venni és akkor találkoztunk össze, nem volt semmi csak rámmosolygott, meg odaköszönt. Aztán később kollégákon keresztül kinyomozta, hogy ki vagyok és rámírt facen, hogy szeretne megismerni. végül csak 1 randi lett belőle, mert bár adtam neki esélyt, de rájöttem ő nem olyan pasi amilyet én keresek, ettől függetlenül haverok lettünk, szal nem jártam rosszul, de ezek után meggondolom mikor megyek bele valamibe.
20L
23:59
Jó válogatós vagy, jól leromboltad az önbizalmukat a srácoknak.
"23:59
Jó válogatós vagy, jól leromboltad az önbizalmukat a srácoknak."
Hát ezek szerint én már csak ilyen genyó vagyok. De jobb lett volna, ha hitegetem, hogy így szeretem meg úgy szeretem miközben nem éreztem semmit haveri szimpátián kívül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!