Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Mit szólnátok, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok, ha utcán csak úgy leszólítanálak titeket, mert nagyon bejönnétek nekem külsőre és szeretnék megismerni veletek jobban ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nagyon ,gáz utcán ismerkedni? Csak, mert sokat járok az egyik nagyvárosban és annyi szép csinos lányt látok, legszívesebben bepróbálkoznék mindnél, hátha valaki szimpinek találna és összejöhetnénk.

Minek örülnétek, hogyan szólítson le titeket egy fiú? Vagy milyen jeleket adtok, ha bejön nektek egy srác az utcán, plázában, boltban stb? Hol örülnétek leginkább, milyen helyeken esne jól, ha leszólítana egy fiú?

Kort is írjatok, köszi előre is a válaszokat! :)

21/f

2011. aug. 14. 23:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Hogy hol nem lenne gáz? Hát bárhol, csak ne vadidegenként menj oda. Szal nem az, hogy meglátom és hú bejön letámadom, hátha bejön. A legtöbb lány sztem furcsának és hirtelennek tartja az ilyen ismerkedést. Olyannál kellene próbálkozni, akit ismersz valahonnan már. Közös hobbi, közös ismerős, együtt dolgoztok vagy többször összetalálkoztatok már ugyanott akkor simán le lehet szólítani valami olyan dumával, hogy gyakran látlak itt stb.
2011. aug. 15. 13:29
 12/21 anonim ***** válasza:
Szólítottak már le utcán, eléggé fura volt számomra a dolog. Ráadásul a pasi láthatóan idősebb is volt, és nagyon nem jött be külsőre, így elutasítottam, de azt elismerem, hogy bátor tett volt tőle. :) Szerintem is csak akkor próbálkozz ilyesmivel, ha jóképű vagy. 19L
2011. aug. 16. 01:00
 13/21 anonim ***** válasza:
És ha nem vagyok jóképű, mennyivel más, ha egy szórakozóhelyen vagy bevásárlóközpontban szólítalak le, mint az utcán.
2011. aug. 16. 06:03
 14/21 anonim ***** válasza:
Ha nem vagy jóképű az annyiban más, hogy pl. jól jön, ha előtte ismertük egymást és szimpatikus vagy belsőleg, akkor már nem is számít annyira a külső. És ugyebár, ha az utcán leszólít valaki, akkor elég valószínű, hogy nem ismerem...
2011. aug. 16. 11:13
 15/21 A kérdező kommentje:
Jó de ez relatív dolog. Valakinek jó képű vagyok, valakinek meg nem jövök be külsőre.
2011. aug. 16. 11:20
 16/21 anonim ***** válasza:
Igen, ez igaz. Legyél átlagosan divatos cuccban, és legyél ápolt, ezek nélkül neki se kezdj. Plusz normálisan álljon a hajad, a hasonló korú lányokhoz menj oda és legyél nagyon udvarias és humoros/vicces, így szerintem működne. Egyébként ezt Bp-en akarod véghez vinni?
2011. aug. 16. 12:55
 17/21 A kérdező kommentje:
Nem Bp-n.
2011. aug. 16. 20:50
 18/21 anonim ***** válasza:
A dizsiben sem lehet ismerkdni, mert nagy zaj van, és hely meg alig, szerintem keress egy neked tetsző sportkört, vagy hobbit, ahol lányok is vannak. Vagy menj el rockzenésznek, vagy filmszínésznek, azokra tapadnak azok a csajok, akik az utcán nem szeretik, ha leszólítják őket. Kétszínűek a nők: ha egy rendes pasi odamegy hozzájuk az utcán, azt fucsállják, de ha egy menő színész, vagy énekes sétálna ott, egyből odarohanánnak, autogramért, és legtöbbjük még az ágyát is megosztaná vele. Én most megyek zeneiskolába, ezért is.
2011. aug. 29. 13:59
 19/21 anonim válasza:
Hát érdekes lenne de jó :)) Hát ne eggyből szia cica van gazdád vagy valami ilyen szöveggel indíts , hanem valami egyszerübbel és kedvesen ... Hát jeleket ? Hát ha nekem pl. bejön egy srác és látom , hogy ő is figyel engem akkor megpróbálok szemkontaktust teremteni vele és rámosojogni , hogy tudja ezzel , hogy bejön nekem ... Ha veled egy lány így csinál sztm utána nyugodtan leszólíthatod :))
2013. aug. 14. 10:35
 20/21 anonim ***** válasza:

Nekem nincs semmi bajom az utcán ismerkedéssel... most őszintén, hol lehet még ismerkedni annak, akinek nincs kiterjedt baráti társasága és nem diszkóban akar? Nem hinném, hogy ez cikibb lenne, mint a salsatanfolyam meg a társkereső...

Én épp most visszautasítanám az utcán közeledőket, mert van párom, és szeretem. De ha nem lenne, teoretikusan, akkor ha nem nagyon taszítana a srác külsőleg, és nem bunkón közeledne, akkor jól esne, és még akár lehetne a dologból is valami. Volt hogy így kezdtem ismerkedni, de a srác 2 percen belül elég intim témákról kezdett kérdezgetni, szóval hagytam a francba. De az esélyt megkapta.

2016. márc. 31. 12:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!