Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet megismerni kedves, csinos lányokat Nyíregyházán?
Figyelt kérdés
24 éves Nyíregyházi srác vagyok. Nem iszok és nem dohányzok. Bulizni ritkán járok. Hol tudnék megismerkedni rendes lányokkal?
Esetleg lányok tudtok segíteni, mit hogyan tegyek?
2011. aug. 14. 19:21
2/8 anonim válasza:
menj át a téren, majd a templomnál fordulj balra. na ott tudsz ismerkedni 24 éves, kedves, csinos antidohányos és antialkoholista buliba nem járó rendes lányokkal.
3/8 anonim válasza:
kék osztriga bár! szigorúan bőrszerkó!!!
4/8 anonim válasza:
a templomnál balra mit értesz? a könyvtárat, vagy a parkokat ahol inni szoktak? :'D
5/8 anonim válasza:
Nálam is ez a helyzet csak én 21 vagyok és Debrecen környéki. Én sem vagyok egy nagy partyarc.
6/8 anonim válasza:
Én 25/F vagyok Miskolcról, és dettó!
8/8 anonim válasza:
Sóstón, sétálgass!
Sok a koco csaj stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!