Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melegbár / kávézó nyíregyházán?
Figyelt kérdés
Tudtok nyíregyházán valami melegbár vagy melegkávézó szerűséget? (tehát olyan kávézót, vagy bárt ahol csak melegek vanak)2011. szept. 11. 18:31
2/12 A kérdező kommentje:
ott eddig még nem találtam semmit :S
Azért kérdeztem itt, mert valaki hátha tud, vagy járt már ilyen helyen nyíregyen...
2011. szept. 11. 18:34
3/12 anonim válasza:
a Háttér Információs és Lelkisegély Szolgálatát hívtad már?
ők biztos tudnak valami okosabbat. elvégre információs szolgálat.
minden nap hívhatod őket (elvileg ma is), a 06 (80) 505-605 számon, ingyenesen.
(látatlanban azt mondom, spec. csak melegek látogatta kávézó nincs, de melegbarát hely esélyes)
4/12 anonim válasza:
A Nyiregyházán nem melegednek az emberek
5/12 anonim válasza:
Én nyíregyi vagyok de nem tudok ilyen helyről...és nem is akarok:)
17/L
7/12 A kérdező kommentje:
hidd el hogy sok van... csak nem tudsz róluk, mert nem mutatják... lehet hogy még meleg ismerősöd is van... sosem lehet tudni :)
2011. dec. 4. 15:47
9/12 anonim válasza:
Úgy érted h olyasmi, mint pl. a Kék Osztriga? :-D Nem hinném, hogy itt sokáig működne egy ilyen, mert felrobbantaná vki.
10/12 anonim válasza:
voltál már a meleg felvonuláson? ott kérdezd meg. szerintem jobban tájékozottabbak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!