Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nyíregyházán hova járnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyíregyházán hova járnak a szingli normális pasik?

Figyelt kérdés

Nem diszkókra gondolok, vagy bulihelyekre. Hanem mondjuk a haverokkal hova szoktatok elmenni csak úgy csavarogni napközben? :)

17/l

2011. jún. 16. 16:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
kupiba
2011. jún. 16. 16:05
 2/17 anonim ***** válasza:
kocsmába, vagy otthon kockulnak.
2011. jún. 16. 16:17
 3/17 anonim ***** válasza:
Nyírbogátra..xDD
2011. jún. 16. 16:18
 4/17 anonim ***** válasza:

Legtöbben a korzóba járnak....De semmi értelme...

Mert napközben sokan vannak,a korzó és környéke csak 5-6 óra után jó hely "szingli" lányoknak...mikor már viszonylag csend van,csak értelmesebbje sétálgat vagy bicajozik vagy esetleg a haverjaival van ott......

Ezért is vágyom el innen Bp-re...:)

De amúgy a plázába is járnak de oda nem az a közeg...Inkább a bulis helyek ahova járnak mostanság a "srácok":D

2011. jún. 16. 16:26
 5/17 anonim válasza:
Szia kedves kérdező a kérdés jó mert hát szinglikböl sok van csak nehéz őket meglelni am igen Nyíregyházán a Kórz az ilyen hely meg a sétálo ott sokan is vannak mozgás van egésznap én nyíregyházátol lakom nem messze ha esetleg szeretnél beszélgetni akkor dobj 1 privit :D
2011. jún. 16. 18:02
 6/17 anonim válasza:
utolso voltam 18/F szingli :D
2011. jún. 16. 18:04
 7/17 anonim ***** válasza:
Londonba :(((
2011. jún. 16. 18:29
 8/17 anonim ***** válasza:

Sétállóba. Legalább is mi oda szoktunk menni. :D Korzóba nem annyira, mert sok a majom. :D

19/F szingli és normálisnak tartom magam. :D

2011. jún. 16. 19:16
 9/17 A kérdező kommentje:

18:02 - mennyire nem messze? több mint 20 km? volt ilyen kapcsolatom és nem végződött jól :)

19:16 - én is normálisnak tartom magam. más lehet hogy nem így látja.. :P

2011. jún. 16. 21:04
 10/17 anonim ***** válasza:
19:16 vagyok. Pont nyiregyi vagyok. :) Városon belülről, gondolod ismerj ki. :D Írhatsz privit. :9
2011. jún. 16. 21:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!