Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyíregyházán hova járnak a szingli normális pasik?
Figyelt kérdés
Nem diszkókra gondolok, vagy bulihelyekre. Hanem mondjuk a haverokkal hova szoktatok elmenni csak úgy csavarogni napközben? :)
17/l
2011. jún. 16. 16:04
11/17 anonim válasza:
kedves kérdezö csak 25 kmre lakom de nem olyan tragikus táv :D
12/17 A kérdező kommentje:
attól függ. ha folyton buszozni kell, akkor egy idő után elég rizikós a dolog :) tapasztalat..
2011. jún. 17. 22:41
13/17 anonim válasza:
nekem van rá idöm :D elbuszozgatok ugysem szeretek itthon lenni unalom van inkább mászkálgatok :D
14/17 A kérdező kommentje:
akkor az már +1 pont ^^ :)
2011. jún. 18. 22:46
15/17 anonim válasza:
háth igen :D nem dobsz 1 privit az msn cimeddelc sak hogy beszélgessünk akármiröl nem nem vagyok pedofil vagy vmi még csak 18 vagyok ^^:D
16/17 A kérdező kommentje:
háát dobnék privit, ha lehetne :D de nem engeded :)
2011. jún. 19. 11:01
17/17 anonim válasza:
hopszi a fene enné meg megadom az enyémet itt ha nem baj :D vagy te adod meg a tied meik legyen m1 irom az enyémet ^^ ( richi-hi@hotmail.com ) xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!