Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, titeket mi fog meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, titeket mi fog meg egy fiúban? Szeretném jobban megismerni a gondolkodásotokat, bővebben lent

Figyelt kérdés

Most már nagyon érdekelne.

Titeket mi fog meg egy fiúban, milyen sorrendben és milyen arányban?

- öltözködés

- testfelépítés/alak

- arc

- duma

- kisugárzás (bár ez számomra kicsit homályos, valaki elmagyarázhatná)

DE bármit írjatok amit fontosnak találtok!!!

Vagy a kisugárzást mi adja?

Ha lehet 18 éven felüliek írjanak, kort is adjátok meg.

És légyszi értelmeseket, mert már lassan kezdek kétségbe esni, hogy mindig csak a címlap/mintasrácokat keresitek.

Köszi!

22F

2010. jún. 20. 14:32
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
41%
Engem a keze fog meg. Az már mindegy, hogy hol. 21L
2010. jún. 20. 14:40
 12/26 anonim ***** válasza:
Utolsó egy kis ku*RVA és readásul ribanc is.Egy napon nem tudom miért kell százszor leírnom ezt a szót.
2010. jún. 20. 14:42
 13/26 anonim válasza:
Legyen egy fiu helyes kigyurt jó a dumája jó legyen az ágyban!!!Csók arc fenék minden am 19 vok
2010. jún. 20. 14:45
 14/26 anonim ***** válasza:
lúzer.
 15/26 anonim ***** válasza:

14:36-os vagyok.

Nekem ennyi kell egy pasitól.

Ha csóró, az sem érdekel.

Ápolt legyen. Hűséges és becsüljön meg.

Egy IGAZI nőnek ezek kellenek.

Ne a mai plázap*csáknak akarj megfelelni.

Úgyis jön maj valaki, aki rtékelni fog akkor is, ha nincs autód és sok pénzed.. :)

16/26 anonim ***** válasza:

A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:42

Amíg egy nő is lesz a Földön,addig k.rva is lesz a Földön...

17/26 A kérdező kommentje:
hát nem úgy néz ki, mintha lehetne találni igazi nőt... legalábbis a válaszok alapján.
2010. jún. 20. 14:48
 18/26 anonim ***** válasza:

gyönyörű....amíg 1nő lesz a földön,kva is lesz...hát az is te legyél akkor kisanyám/kisapám,nem kell általánosítani.

nekem nagyon fontos az arc...hogy valami mégis megfogjon benne,megakadjon a tekintetem rajta...a testalkat is fontos persze,de ha nem pálcika és nem 200kiló,akkor tökéletes:)

2010. jún. 20. 15:01
 19/26 anonim válasza:
Nekem nem a külsö hanem a belsö számit!!!És az hogy szeressen ne csaljon meg!!!De azért legyen humoros is lehessen vele hülyülni meg ilyesmi nekem semmi nyagy elvárásom nincs szerintem de ha tévedek akkor irtajtok az email cimemre csajxik12@freemail.hu Amugy én 20 vok
2010. jún. 20. 15:05
 20/26 anonim ***** válasza:

még mindig 14:36-os vagyok..

Halgass rám, nem írom le többször!

Ha eljön az a lány, akivel megvagytok, LEFOGJA SZARNI A PÉNZTÁRCÁDAT ÉS AZ AUTÓDAT!

ÉS SZERETNI FOG ÉS TE IS ŐT ÉS NE VADIDEGEN EMBEREK VÉLEMÉNYÉRE ADJ AKIK HÜLYE PI*SÁK!

17/L

2010. jún. 20. 15:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!