Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mi fog meg egy fiúban? Szeretném jobban megismerni a gondolkodásotokat, bővebben lent
Most már nagyon érdekelne.
Titeket mi fog meg egy fiúban, milyen sorrendben és milyen arányban?
- öltözködés
- testfelépítés/alak
- arc
- duma
- kisugárzás (bár ez számomra kicsit homályos, valaki elmagyarázhatná)
DE bármit írjatok amit fontosnak találtok!!!
Vagy a kisugárzást mi adja?
Ha lehet 18 éven felüliek írjanak, kort is adjátok meg.
És légyszi értelmeseket, mert már lassan kezdek kétségbe esni, hogy mindig csak a címlap/mintasrácokat keresitek.
Köszi!
22F
14:36-os vagyok.
Nekem ennyi kell egy pasitól.
Ha csóró, az sem érdekel.
Ápolt legyen. Hűséges és becsüljön meg.
Egy IGAZI nőnek ezek kellenek.
Ne a mai plázap*csáknak akarj megfelelni.
Úgyis jön maj valaki, aki rtékelni fog akkor is, ha nincs autód és sok pénzed.. :)
A válasz írója 62%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 14:42
Amíg egy nő is lesz a Földön,addig k.rva is lesz a Földön...
gyönyörű....amíg 1nő lesz a földön,kva is lesz...hát az is te legyél akkor kisanyám/kisapám,nem kell általánosítani.
nekem nagyon fontos az arc...hogy valami mégis megfogjon benne,megakadjon a tekintetem rajta...a testalkat is fontos persze,de ha nem pálcika és nem 200kiló,akkor tökéletes:)
még mindig 14:36-os vagyok..
Halgass rám, nem írom le többször!
Ha eljön az a lány, akivel megvagytok, LEFOGJA SZARNI A PÉNZTÁRCÁDAT ÉS AZ AUTÓDAT!
ÉS SZERETNI FOG ÉS TE IS ŐT ÉS NE VADIDEGEN EMBEREK VÉLEMÉNYÉRE ADJ AKIK HÜLYE PI*SÁK!
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!