Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, titeket mi fog meg egy fiúban? Szeretném jobban megismerni a gondolkodásotokat, bővebben lent
Most már nagyon érdekelne.
Titeket mi fog meg egy fiúban, milyen sorrendben és milyen arányban?
- öltözködés
- testfelépítés/alak
- arc
- duma
- kisugárzás (bár ez számomra kicsit homályos, valaki elmagyarázhatná)
DE bármit írjatok amit fontosnak találtok!!!
Vagy a kisugárzást mi adja?
Ha lehet 18 éven felüliek írjanak, kort is adjátok meg.
És légyszi értelmeseket, mert már lassan kezdek kétségbe esni, hogy mindig csak a címlap/mintasrácokat keresitek.
Köszi!
22F
"Titeket mi fog meg egy fiúban, milyen sorrendben és milyen arányban?
- öltözködés
- testfelépítés/alak
- arc
- duma
- kisugárzás "
az anyagiakat kihagytad, ha a felsoroltak közüll vmelyik a nincs meg akkor már nem lessz jó csajod csak csúf.
Hát..
Öltözködésben nincs semmi kritérium, ápolt legyen és tiszta.
Testeflépítés teljesen mindegy, nem az a lényeg, de azért foglalkozzon vele egy kicsit.
Arcon is annyi, hogy legyen ápolt, ne legyen többnapos
borostája..
Duma.. Hát ne jöjjön azokkal a lejárt szövegekkel, h szia cica van gazdád? vagy esetleg, jó a segged kő kóla?
Kisugárzás. Hát ez nem egy bonyolult dolog. Legyen normális, lehessen vele beszélgetni akármiről, ne üljünk egymás mellett csöndben, mert az elég kínos. Legyen téma.
Bocsi, hogy írtam. 17/L :)
köszönöm a komoly válaszokat.
kár volt feltennem a kérdést...
1.arc
2.kisugárzás
3.duma
4.alak
5.öltözködés
Bocsi de még nem vagyok 18 de azért irtam.Remélem nem baj.És ez tényleg ilyen sorrendben van nálam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!