Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagyott a randi felénél és kész ennyi?
Randiztam ma egy férfivel, elmentünk egy egyszerű kis étterembe, jót beszélgettünk, jó volt a hangulat, egyszer csak csörög a telefonja , beleszól, hogy "igen rögtön most" majd nekem azt mondja, "bocsi de húznom kell"
Az, hogy esetleg az én ebédemet kifizetem az okés, de az övét is ki kellett, azóta meg kicsöng a telefonja de fel sem veszi.
Persze ő gyorsan megebédelt én még a felénél sem tartottam és otthagyott a fenébe, se köpni se nyelni nem tudtam, épp , hogy volt nálam elég pénz.
Az elmúlt 2 napban ismertük meg egymást. Most kihasznált egy ebédre???
Pont tegnap láttam egy filmet, ahol a csaj a barátnőjével hívatta fel magát randi közepén, mert nem volt neki szimpatikus a randipartner és így pattant meg.
Mondjuk, simán kinézem ebből a sztoriból, hogy a felesége hívta...
Először azt hittem, mikor láttam a kérdést, hogy az történt ami velem. Velem többször is történt régebben, mikor még nem volt ilyen Viberes meg messengeres időszak, hogy bementünk valahová, elkezdtem kérni a piát, majd néztem volna rá, hogy "és te mit kérsz", de a pasi már sehol. Időnként jött egy fura SMS, egyre például konkrétan emlékszem, hogy "Bocs, de én ezt nem tudom..." de a mai napig nem tudom, hogy mit nem tudott...
Ez úgy látszik, már egy továbbfejlesztett verziója.
"És persze te két nap ismerkedésszerű valami után simán szétraktad volna neki a patáidat... Na látjátok, ezért nem kell a nőknek hetekig/hónapokig udvarolni. Jön egy jóképű vezéralfa, s repülnek spárgába a lábak..."
Honnan tudod, hogy pont nem azért lépett le, mert látta, hogy a nő nem akar egyéjszakást és azt gondolta a pasi, hogy "Ha már punci nincs, legalább ingyen kaja legyen"? Honnan tudod, hogy alfa volt? Honnan veszed, hogy a kérdező széttette volna a lábát? Szánalmas vagy legrosszabbindulatú!
Étterembe az elején?o
Amatőrök.
Cukrászda, vagy fagyizó.
Ha beüt az ilyen, hogy otthagynak fizetés nélkül, olcsón megúszható.
Ja és első randin min. fél-1 óra sétáltatás, és kérdezés ezerrel, majd utána ülünk be, ha arra érdemes az illető.
Ha nem, akkor már séta közben elköszönünk egymástól.
Sok pénzt lehet így megspórolni, tapasztalat :)
Vacsorázni, ebédelni csak szex után érdemes, ha már legalább 2 hete járunk, és csak jó, vagy top csajt elhívni, ha van rá keret.
Bevallom soha nem vittem nőt étterembe, ebédelni, sem vacsorázni randi alkalmával, egyszerűen nem éri meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!