Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ott hagyott a randi felénél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott hagyott a randi felénél és kész ennyi?

Figyelt kérdés

Randiztam ma egy férfivel, elmentünk egy egyszerű kis étterembe, jót beszélgettünk, jó volt a hangulat, egyszer csak csörög a telefonja , beleszól, hogy "igen rögtön most" majd nekem azt mondja, "bocsi de húznom kell"

Az, hogy esetleg az én ebédemet kifizetem az okés, de az övét is ki kellett, azóta meg kicsöng a telefonja de fel sem veszi.

Persze ő gyorsan megebédelt én még a felénél sem tartottam és otthagyott a fenébe, se köpni se nyelni nem tudtam, épp , hogy volt nálam elég pénz.

Az elmúlt 2 napban ismertük meg egymást. Most kihasznált egy ebédre???

2018. aug. 6. 19:39
1 2 3
 11/23 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
7%
És persze te két nap ismerkedésszerű valami után simán szétraktad volna neki a patáidat... Na látjátok, ezért nem kell a nőknek hetekig/hónapokig udvarolni. Jön egy jóképű vezéralfa, s repülnek spárgába a lábak...
2018. aug. 6. 20:22
 12/23 anonim ***** válasza:
100%

Pont tegnap láttam egy filmet, ahol a csaj a barátnőjével hívatta fel magát randi közepén, mert nem volt neki szimpatikus a randipartner és így pattant meg.

Mondjuk, simán kinézem ebből a sztoriból, hogy a felesége hívta...

2018. aug. 6. 20:36
 13/23 anonim ***** válasza:
93%
Ilyenkor fognám és kiraknám a képét: nézzétek ez volt az a g*ci. Aztán mással mikor el próbálja játszani már lehet nem megy bele és új ötlet elé kell néznie :)
2018. aug. 6. 20:50
 14/23 anonim ***** válasza:
96%

Először azt hittem, mikor láttam a kérdést, hogy az történt ami velem. Velem többször is történt régebben, mikor még nem volt ilyen Viberes meg messengeres időszak, hogy bementünk valahová, elkezdtem kérni a piát, majd néztem volna rá, hogy "és te mit kérsz", de a pasi már sehol. Időnként jött egy fura SMS, egyre például konkrétan emlékszem, hogy "Bocs, de én ezt nem tudom..." de a mai napig nem tudom, hogy mit nem tudott...

Ez úgy látszik, már egy továbbfejlesztett verziója.

"És persze te két nap ismerkedésszerű valami után simán szétraktad volna neki a patáidat... Na látjátok, ezért nem kell a nőknek hetekig/hónapokig udvarolni. Jön egy jóképű vezéralfa, s repülnek spárgába a lábak..."

Honnan tudod, hogy pont nem azért lépett le, mert látta, hogy a nő nem akar egyéjszakást és azt gondolta a pasi, hogy "Ha már punci nincs, legalább ingyen kaja legyen"? Honnan tudod, hogy alfa volt? Honnan veszed, hogy a kérdező széttette volna a lábát? Szánalmas vagy legrosszabbindulatú!

2018. aug. 6. 20:59
 15/23 anonim ***** válasza:
9%
Teny es valo. A kerdezo is hibas. Minek kell 2 nap utan mar rogton talalkozni? Szoval minden szemetseg es ro***sag nelkul irom. Megerdemelted kerdezo. Maskor ne a kulsot nezd. Mert ugye 2 napbol nem lehet kiismerni az ember bensojet. Vagy lelkuletet. Igy a kulsot nezted. Szoval maskor hanyagold a folos giccset....es ne akarj annyira sietni. Ha a pali siet. Akkor sem.
2018. aug. 6. 21:00
 16/23 anonim ***** válasza:
88%
15: Én is szeretek hamar találkozni az illetővel, mert aztán ha nem jön be, akkor marad a csalódás. Mint mikor legutóbb két hétig levelezgettem valakivel, és egy oldalnyi levelet írtam, és aztán megjelent előttem hiányos fogsorral, és hát mit mondjak... csukott szájjal sem volt olyan, mint a kb. 10 évvel azelőtt készült fényképen...
2018. aug. 6. 21:04
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Hívta a nőcije. Majd kitalál valami kamu dumát, ha mégis meg akar fektetni. Szélhámos. Ne foglalkozz vele. Ugyanis azt megtehette volna (ha tényleg mennie kell valamiért, mondjuk anyukáját baleset érte), hogy "Pincér! Fizetnék!"
2018. aug. 6. 21:06
 18/23 anonim ***** válasza:
25%
Nekem ettől a történettől az ugrott be, hogy szerintem már kib×tak vele nők, és most ő próbálja visszaadni bárkin keresztül is ezeket. Ciki.
2018. aug. 6. 21:31
 19/23 anonim ***** válasza:
16%
Kpzeld,ha pont szopod és akkor jön a telefon. Örülj neki,hogy olcsón megúsztad
2018. aug. 6. 21:31
 20/23 peca1000 ***** válasza:
20%

Étterembe az elején?o

Amatőrök.

Cukrászda, vagy fagyizó.

Ha beüt az ilyen, hogy otthagynak fizetés nélkül, olcsón megúszható.

Ja és első randin min. fél-1 óra sétáltatás, és kérdezés ezerrel, majd utána ülünk be, ha arra érdemes az illető.

Ha nem, akkor már séta közben elköszönünk egymástól.

Sok pénzt lehet így megspórolni, tapasztalat :)

Vacsorázni, ebédelni csak szex után érdemes, ha már legalább 2 hete járunk, és csak jó, vagy top csajt elhívni, ha van rá keret.

Bevallom soha nem vittem nőt étterembe, ebédelni, sem vacsorázni randi alkalmával, egyszerűen nem éri meg.

2018. aug. 6. 23:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!