Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ott hagyott a randi felénél és kész ennyi?
Randiztam ma egy férfivel, elmentünk egy egyszerű kis étterembe, jót beszélgettünk, jó volt a hangulat, egyszer csak csörög a telefonja , beleszól, hogy "igen rögtön most" majd nekem azt mondja, "bocsi de húznom kell"
Az, hogy esetleg az én ebédemet kifizetem az okés, de az övét is ki kellett, azóta meg kicsöng a telefonja de fel sem veszi.
Persze ő gyorsan megebédelt én még a felénél sem tartottam és otthagyott a fenébe, se köpni se nyelni nem tudtam, épp , hogy volt nálam elég pénz.
Az elmúlt 2 napban ismertük meg egymást. Most kihasznált egy ebédre???
"Az elmúlt két napban ismertük meg egymást"
Ott a gond.
Hat ez kész. 😂😂😂😂
Ilyen nincs. 😂😂😅
Ez akkora paraszt volt, hogy már az anyja is az ágyban csak a kolbászt kereste.
Képzeld ápriis-május tájékán olvastam itt ugyan ilyet, vagy kezd divatba jönni ez a fajta tolvajkodás:-) :-((((, vagy ugyan az a faszi az.
Vigyázzatok csajok!
Ez egy tetű p..öcs volt.
Tanács: Egy ideig csak úgy érdemes, hogy önkiszolgáló gyorskajáldában esztek (ha már elkerülhetetlen, és éhesek vagytok), ott ki-ki alapon fizettek. Majd a többedik randin hagyod, hogy meghívjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!