Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ott hagyott a randi felénél...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ott hagyott a randi felénél és kész ennyi?

Figyelt kérdés

Randiztam ma egy férfivel, elmentünk egy egyszerű kis étterembe, jót beszélgettünk, jó volt a hangulat, egyszer csak csörög a telefonja , beleszól, hogy "igen rögtön most" majd nekem azt mondja, "bocsi de húznom kell"

Az, hogy esetleg az én ebédemet kifizetem az okés, de az övét is ki kellett, azóta meg kicsöng a telefonja de fel sem veszi.

Persze ő gyorsan megebédelt én még a felénél sem tartottam és otthagyott a fenébe, se köpni se nyelni nem tudtam, épp , hogy volt nálam elég pénz.

Az elmúlt 2 napban ismertük meg egymást. Most kihasznált egy ebédre???

2018. aug. 6. 19:39
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
94%
Igen:( Kis g*ciláda.
2018. aug. 6. 19:41
 2/23 anonim ***** válasza:
89%
Úgy tűnik. Sajnos sok az ilyen szánalmas alak mindkét nemnél. :(
2018. aug. 6. 19:42
 3/23 anonim ***** válasza:
30%

"Az elmúlt két napban ismertük meg egymást"

Ott a gond.

4/23 anonim ***** válasza:
30%
Minek kérdezrd meg ami nyilvánvaló? Ráadásul idegenektől...
 5/23 anonim ***** válasza:
86%
Legközelebb fagyizz az illetővel.
2018. aug. 6. 19:44
 6/23 anonim ***** válasza:
93%
Ha nem reagál az üzeneteidre, hívásaidra sem a jövőben, akkor sajnos nagy valószínűséggel kihasznált csak.
2018. aug. 6. 19:46
 7/23 anonim ***** válasza:
79%

Hat ez kész. 😂😂😂😂

Ilyen nincs. 😂😂😅

Ez akkora paraszt volt, hogy már az anyja is az ágyban csak a kolbászt kereste.

2018. aug. 6. 19:48
 8/23 anonim ***** válasza:
40%
Basszus, hogy ez eddig soha nem jutott nekem eszembe....pedig mennyi ingyen ebédem lehetett volna...
2018. aug. 6. 19:50
 9/23 anonim ***** válasza:
90%

Képzeld ápriis-május tájékán olvastam itt ugyan ilyet, vagy kezd divatba jönni ez a fajta tolvajkodás:-) :-((((, vagy ugyan az a faszi az.

Vigyázzatok csajok!

2018. aug. 6. 19:52
 10/23 anonim ***** válasza:
93%

Ez egy tetű p..öcs volt.

Tanács: Egy ideig csak úgy érdemes, hogy önkiszolgáló gyorskajáldában esztek (ha már elkerülhetetlen, és éhesek vagytok), ott ki-ki alapon fizettek. Majd a többedik randin hagyod, hogy meghívjon.

2018. aug. 6. 20:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!