Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz, hogy manapság kész kiváltság, hogy barátnője
legyen valakinek?
Jó nőknél max. akkor érezheted kiváltságnak, ha szexkapcsolatban vagytok, de egy jó nő is lehet ugyanolyan átok egy kapcsolatban és egy "fias koca", ahogy fogalmaztál is lehet kedves és odaadó, nem ez határozza meg.
Normális, jó nőt találni pedig valóban nagyon, nagyon nehéz.
Alapból viszont nem tekintém kiváltságnak a dolgot. Ha együtt vagyok valakivel akkor nem az a normális, hogy őt ez ugyanolyan örömmel tölti el, hogy velem van mint fordítva? Ilyen szemszögből egyikünk sem kiváltságosabb a másiknál csak ahogy az elején írtam, sima szexkapcsolatnál.
2017. aug. 31. 21:59
Te jó pasi vagy? Úgy értem külső- belsőre egyaránt?
2017. aug. 31. 22:00
Fias kocák? Dől belőled a tisztelet, fiam... ilyen hozzáállással ne várj inkább semmit.
Mondom ezt úgy, hogy régóta nincs barátnőm, tehát se sikeres, se nő nem vagyok. De azért egy minimális emberséget erőltessünk már magunkra, kérem.
2017. aug. 31. 22:06
3.: szerinted miért nincs neki senkije :D ilyen hozzáállással nem is lesz
22/L
2017. aug. 31. 22:08
Igen. Pontosan február 30-a óta.
2017. aug. 31. 22:10
#2: Valószínűleg a kérdező sem. De pont ezért érzi azt, hogy csak a szép emberek kiváltsága a párkapcsolat, mely állítás teljesen helytálló, hiszen a férfiak között óriási a konkurencia, miközben a top pasik felső x százaléka egyszerre több vasat tart a tűzben.
2017. aug. 31. 22:13
6.: ha a kérdezőnek csak szép nő kell, akkor remélem, tudja magáról, hogy ő sem külömb a többi felszínes embernél
2017. aug. 31. 22:15
Csak hogy tudd, a fias kocák is lazán átnéznek a faszik 90%-án, akkor gondolhatod, hogy a tip-top csajoknál milyen szűrő működik...
2017. aug. 31. 22:16
Igaz, pár évtizeddel ezelőtt a szüleim fiatalságának korában még nem volt ennyire nehéz a férfiaknak a párkeresés, az Apám ugyanolyan,mint én, szintén nem a legcsábitóbb, annak idején mégis akár több nőt is fel tudott szedni. Manapság egy ilyen férfinak egy nőnél sincs esélye!
2017. aug. 31. 22:20
Ja,manapság a nők hirtelen egyedül élnek. Inkább az van, hogy csak cicsbabakat akarnak a fiúk. Ha elmegy mellettük egy duci lány, észre sem veszik, de minden köver, egzisztencia nélküli fiu szexi lányt akár. Ha a női is szexi fiút, akkor rögtön felszínes ribi lesz.
2017. aug. 31. 22:45
Kapcsolódó kérdések: