Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz, hogy manapság kész...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz, hogy manapság kész kiváltság, hogy barátnője legyen valakinek?

Figyelt kérdés
Most nem az olyan fias kocákra gondolok elsősorban, mert azok örülhetnek ha szóba áll velük valaki. Normális jó nőkre gondolok főleg.

2017. aug. 31. 21:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

Pár évtizeddel ezelőtt, a rendszerváltás környékén még messze nem voltak ilyen lehetőségek a társkeresésben. Ha valaki egy kis faluba született kb. a szomszéd sráccal tudott összejönni, mára ez megszűnt, kibővült a világ.

Másrészt ha egy egyetemi város vendéglátóhelyein(nem diszkóra gondolok) körülnézel a férfiak jó része normálisan van felöltözve, ápolt külsejű, igényes ez az alap.(Szerintem a rendszeres sport is az, de ez szubjektív.)) Ha ez megvan már egy jó személyiséggel nem lehetsz annyira elveszett. Ami még észrevehető szerintem, hogy a férfiak az utóbbi években sokat fejlődtek megjelenés terén, mára már egészen sokan figyelnek magukra, nem a balkáni susogós cuccban várják a csodát, bár ezt nálam már jobban is megfogalmazták kedves férfitársaim.

"Nem elég jóra vágyni:

a jót akarni kell!

És nem elég akarni:

de tenni, tenni kell!"

2017. aug. 31. 23:17
 12/20 anonim ***** válasza:
84%

Egyáltalán nem.

Mondjuk ezzel a stílussal, ahogy itt megnyilvánultál, nehéz dolgod lesz. Ha a 'fias kocákkal' bunkó vagy, akkor előbb-utóbb a leggyönyörűbb nőn is találsz fogást, amivel megsértheted.

21/L

2017. aug. 31. 23:22
 13/20 anonim ***** válasza:
83%
Hát az, hogy valakinek normális, szerető, működő kapcsolata legyen, az kiváltság. Pont az ilyen felszínes bunkók miatt. :)
2017. aug. 31. 23:53
 14/20 anonim ***** válasza:

Amúgy.. Megint csak.. "MANAPSÁG"

Kedves kérdező, ez ma már nem az első kérdésed. Nincs jobb dolgod, mint provokálni az embereket de tényleg? Van már egy olyan érzésem, hogy az ehhez hasonló kérdések 90%-át ugyan az az egy megkeseredett szerencsétlen írja ki... De mindjárt dobok is egy privátot, hogy kiderüljön.

2017. aug. 31. 23:55
 15/20 A kérdező kommentje:

Nekem ez az első kérdésem itt. Ez már kész paranoia ami itt megy...

Ami azt illeti, valaki írt itt emberségről, nos hogy jön ide az emberség, de komolyan? Számomra az olyan nő, aki feláldozza a külsejét, az egészségét, az igényességét, csak azért, hogy sorozatban potyogtathassa a kölykeit, ergo megélhetési gyermekvállalónak áll, az számomra undorító és visszataszító. De nem értem mi ezzel a gond? csak a véleményemet írtam le, mint ahogyan mások is teszik.

2017. szept. 1. 00:35
 16/20 anonim ***** válasza:
Abszolút fordítva ülsz a lovon kedves kérdező. A helyzet az, hogy ha valaki el tudja helyezni magát, intelligens, nem egy rémrondaság, vannak jó emberi tulajdonságai, akkor egy " jó nő" nem kiváltság, hanem alap, kölcsönösen.
2017. szept. 1. 09:03
 17/20 anonim ***** válasza:
95%
15.: megélhetési gyerekvállaló? Próbálj meg három gyereket egyedül, munka mellett nevelni, mindjárt befognád a pofád
2017. szept. 1. 10:28
 18/20 A kérdező kommentje:

"Próbálj meg három gyereket egyedül, munka mellett nevelni, mindjárt befognád a pofád"

És ki kérte tőled, hogy vállalj 3 gyereket,na? Felnőtt ember vagy, senki se tartott pisztolyt a fejedhez feltételezem. És ha ennyire teher, minek vállaltál ennyit? Gondolom te is olyan nő vagy, aki azért szült mindig, hogy az aktuális pasashoz láncolja magát a gyerekkel.. Én rühellem az ilyen nőket. A buszon is elvárjátok, hogy mindenki hajbókoljon nektek, adják előre az ülőhelyet stb.. Hát nekem ilyen nő nem kéne az fix, ennél a magány is ezerszer jobb lenne.

2017. szept. 1. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
Igaz! Nekem se engedi a Zasszony! :-))
2017. szept. 1. 18:08
 20/20 anonim ***** válasza:
38%

"Számomra az olyan nő (azaz fiaskoca?), aki feláldozza a külsejét, az egészségét, az igényességét, csak azért, hogy sorozatban potyogtathassa a kölykeit"

Édesanyád hogy volt ezzel anno amikor a világra hozott? Neki is nehéz volt párt találni?

Ezerszer jobban tisztelem az olyan nőket - kinézettől függetlenül - akik "sorozatban pottyantgatják a kölykeiket" mint akik 30-40 éves szingliként kutyát csókolgatnak egy plázában.

2017. szept. 2. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!