Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerelem tényleg csak egy kiváltság és nem lehetőség?
Igen, helytálló a hasonlatod. Még hozzátenném, hogy vannak olyanok is, akik kénytelenek gyalog járni vagy a BKV-n bliccelni, mert még Trabantra se telik nekik (én is ilyen vagyok).
Egyszer azt olvastam, hogy a szerelem/szex olyan, mint egy számítógépes játék: ha jól nézel ki, akkor akció; ha átlagosan, akkor stratégiai; ha rosszul, akkor szimulációs :)
Van ebben valami, bár én úgy látom hogy nem is a külső rossz tulajdonágai miatt nincsen valakinek "BMW-je" Hanem ha nincsen olyan nagy szociális köre, nem kommunikált sokat lányokkal és zavarba jön már attól is ha egy nővel beszélget, nincsen sok önbizalma, és nem egy szociális típus, illetve nem tudja hogyan közeledjen a nőkhoz úgy, hogy vonzó legyen és ne csak egy legjobb barát, inkább azért nincs.
Én saját magamon látom hogy amik vannak ilyen hibáim (nem az összes amit felsoroltam) és ezáltal rosszabbak az esélyeim.
1. Ott a haverod elmondásod szerint,hát szépen ültesd le és kérd fel mentorodnak,hogy segítsen,másold le a tulajdonságait amit lehet,jó magasságot nem tudod,nehogy ezzel gyere.
Súlyon bárnmikor tudsz változtatni amúgy.
Beszélgess vele,nézd meg hogyan néz ki,a kommunikációját.
Egyszerűen másold őt ennyi,Tonny Robbins is mondta ezt,meg Brian Tracy ha követed azokat akik már elérték a sikert és megteszed azokat a lépéseket akkor sikeres/gazdag leszel ha nem akkor meg nem ilyen egyszerű.
Kérj fel stylistot is,menj el vásárolni a haveroddal.
Miben jobb ő?Mit tud ő?
Mindent írj fel magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!