Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan kiváltság lenne manapság, hogy egy átlagos nem sportos, egzisztenciával nem rendelkező férfinak átlagos vagy csinos barátnője van?
1. Ok, köszönjük, nem a miérteket kérdeztem, hanem, hogy akkor kiváltás lenne ez? (ment a piros pacsi, mert kérdésre válaszra nem született)
Amúgy nagyon sok férfit ismerek, akiknek egy átlagos munkája van pl nagyon sokan vannak közszférába, több diplomás ismerősöm keres 120 nettót és bizony kénytelen szülőkkel lakni emiatt....
Azért az átlag nem rendelkezik 25-30 évesen már 250 nettóval és saját kocsival, lakással
De ez egy ördögi kör, mert az a férfi akinek van egzisztenciája és nem bűn ronda, az kedvére válogathat a jó nők közül. Épp ezért esze ágában sincsen lehorgonyozni egyetlen nő mellett és éjjel-nappal síró, nyígó gyereket csinálni, hanem egyszerűen élvezni akarja a férfias életet, hogy kedden szőke, szerdán vörös, csütörtökön meg barna csajjal randizik és szexel.
Én azért nem tartom annak, de ugye kérdés, mit számítunk átlagosnak mindkét oldalon. Mert vannak, akik nagyon el vannak tévedve, mindkét nemben, és magukat baromira felülértékelik, a másik nemet meg alul, hogy mi számít átlagosnak, mi különlegesen szépnek. Mert ugye van az, hogy "jaj, nekem elég az átlagos is, de legyen izma / szép a szeme vagy hosszú haja / hibátlan bőre / feszes teste / bájos arca".
Én egyébként BKV-n folyton azt látom, hogy a pároknál a nő az esetek 80%-ában előnyösebb külsejű, mint a pasas, vagy ha nem, akkor jobban ad magára, ápoltabb. És azért a BKV-zókra rá sem lehet sütni, hogy biztos azért, mert mocsok gazdag.
Attól is függ, neked mit jelentenek ezek és milyen célcsoportban keresgélsz. A mesében a királyfi összejön a cseléddel és a királylány hozzámegy a kondáshoz, de a valóság ettől eltér. Hajléktalanoknak is van párjuk, nagy eséllyel hasonló szinten lévők közül.
Miért lenne kiváltság? Nem az, csak megfelelő körökben kell keresni, tudnod kell, te mit tudsz adni, mit szeretnél, és ezek szinkronba hozhatók-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!