Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy átlagos lánynál esetében...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy átlagos lánynál esetében van összefüggés az igények és a társkeresés sikeressége között?

Figyelt kérdés
Gyorsabban és könnyebben találna egy átlagos lány párt magának, ha nem zavarná, hogy egy pasi átlagos, határozatlan , félénk és nincs egzisztenciája. Ha csak annyi lenne az elvárása, hogy szeretni tudjon, kedves okos, empatikus legyen.
2016. márc. 24. 19:59
 1/7 anonim ***** válasza:

"szeretni tudjon, kedves okos, empatikus"

Ez jól hangzik, de ha belegondolsz 100 ilyen pasi van körülötte és egyáltalán nem érez semmi lángolást semelyik nő egy ilyen pasi iránt. Ez olyan mintha vízzel akarnád üzemelni az autód benzin helyett.. egyszerűen nem megy, bármilyen jó is lenne.

Jóképű, sármos, kiszámíthatatlan rosszfiú viszont fel tudja korbácsolni az ösztönös énjét, és ezzel együtt az érdeklődését és a vágyát. Vágy és vonzalom nélkül, nincs szerelem...

2016. márc. 24. 20:05
 2/7 anonim ***** válasza:

Vagyis kb. legyünk genyák? Egy mindig a börtön szélén táncoló cigány rosszfiúnak jobbak az esélyei, mint egy középosztálybeli nyugodt életet élő figurának?

Remélem NINCS igazad.

2016. márc. 24. 20:17
 3/7 anonim ***** válasza:

2. Határozottan nincs igaza!!

Szerencsére nagyon sok olyan nő van, aki az ilyen pasik iránt tud vonzódni, ezek az intelligensebb nők, akiknek érzelmi intelligencia miatt képesek ilyen fiúk iránt is vonzódni. Akikről az egyes beszél azok az ösztönös fiatal kis csajok. Nem őket kell megtalálni!!!

2016. márc. 24. 20:23
 4/7 anonim ***** válasza:

A kérdésedre válaszolva, szerintem igen, van összefüggés.

Hiszen mindenkinek másak az elvárásai, és az elvárások által leszűkül a jelöltek köre. Nem mindenkinek elég az, ha az ember kedves meg okos. Van akinek ennél jóval több kell, de ezzel nincs semmi baj. És ha kevesebb a jelölt, akkor nyilván nehezebben találja is meg az ember.

2016. márc. 24. 20:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Szerintem van összefüggés a kettő között, de azt tapasztaltam, hogy sokszor az átlagos külsejű, nagyon visszahúzódó nők is csak a legjobb pasit akarják maguknak. Az előző kommentelők hozzászólásaihoz csak annyit tennék hozzá, hogy kevés az olyan nő, aki beleszeret egy olyan fickóba, aki kedves, okos, empatikus, én legalábbis nem találkoztam még ilyennel. Furcsa módon nem egy nő mondta már nekem, hogy szerethető vagyok, értékes, odafigyelő, meg hogy biztosan akad majd nekem valami, mégse jött össze soha semmi. Nyilván bennem is van hiba, és rosszul csinálok ezt-azt, de valahogy mégsem azt látom, hogy a nők annyira ölnék egymást egy magamfajtáért.
2016. márc. 24. 20:42
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon bejön, ha egy srác határozott (ez nem egyenlő a bunkóval!), kiszámíthatatlan, vad. Pl. ha együtt vagyok valakivel, akkor szeretem, ha csak úgy nekem esik meg ilyesmi.
2016. márc. 24. 21:01
 7/7 anonim ***** válasza:
De gondolom, csak a szép nők. A kövér nők esetében, gondolom, nem bánod.
2016. márc. 24. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!