Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kész, ennyi volt, kiégtem?
Pár év múlva 30 leszek. Elég későn vesztettem el a szüzességemet, 20 éves korom körül. Régen nagyon visszahúzódó voltam, de megváltoztam. Volt több barátnőm is, mindegyik nagyon szép.
Régebben még oké volt, hogy csak a 20 év alattiakat érdeklem, nem volt akkora korkülönbség. A probléma, hogy míg én idősödtem, ez megmaradt. Most ott tartok, hogy több mint egy éve nincs barátnőm, csak (szintén fiatal) szexpartnerek. A 13-15 (!) éves lányokat érdeklem leginkább, meg néha van egy-két 17-18 év körüli, aki érdeklődik, de ezzel vége is.
Az a baj, hogy semennyire nem elégít ki szellemileg egy ilyen fiatal lány, na meg a korkülönbség miatt ők is egyre kevésbé mernek bármibe belemenni.
A 20 év feletti nők egyszerűen nem vesznek férfiszámba. Egyik sem. Alapvetően értelmes, tanult ember vagyok, és bár a kinézetem kicsit fiatalos, egyszer sem volt 19 évnél idősebb barátnőm.
Azt hittem, ez változni fog. De nem. Kezdek megijedni.

Nem sértettem törvényt, tudom mi az a beleegyezési korhatár.
Amúgy nincs kocsim és saját lakásom, de nem szeretném erre fogni.

Amúgy nincs kocsim és saját lakásom, de nem szeretném erre fogni.
Ne is mert ez nagyon béan indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!