Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész, ennyi volt, kiégtem?

Figyelt kérdés

Pár év múlva 30 leszek. Elég későn vesztettem el a szüzességemet, 20 éves korom körül. Régen nagyon visszahúzódó voltam, de megváltoztam. Volt több barátnőm is, mindegyik nagyon szép.

Régebben még oké volt, hogy csak a 20 év alattiakat érdeklem, nem volt akkora korkülönbség. A probléma, hogy míg én idősödtem, ez megmaradt. Most ott tartok, hogy több mint egy éve nincs barátnőm, csak (szintén fiatal) szexpartnerek. A 13-15 (!) éves lányokat érdeklem leginkább, meg néha van egy-két 17-18 év körüli, aki érdeklődik, de ezzel vége is.

Az a baj, hogy semennyire nem elégít ki szellemileg egy ilyen fiatal lány, na meg a korkülönbség miatt ők is egyre kevésbé mernek bármibe belemenni.

A 20 év feletti nők egyszerűen nem vesznek férfiszámba. Egyik sem. Alapvetően értelmes, tanult ember vagyok, és bár a kinézetem kicsit fiatalos, egyszer sem volt 19 évnél idősebb barátnőm.

Azt hittem, ez változni fog. De nem. Kezdek megijedni.

2017. febr. 11. 18:43
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán hol akadsz össze ennyi idős emberekkel? Járj a saját korosztályodnak megfelelő helyekre és akkor olyan nőkkel is találkozol. A fiatalos külső nem indok, a fiatalos viselkedés már annál inkább. Gondold végig, miért is tarthatnak gyerekesnek a felnőtt nők.
2017. febr. 11. 18:46
 2/7 anonim ***** válasza:
pedig sok tini csajnak bejönnek a 30 pasik talán rossz helyen keresgélsz
2017. febr. 11. 18:51
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Hívom a rendőrséget...
2017. febr. 11. 18:58
 4/7 A kérdező kommentje:

Nem sértettem törvényt, tudom mi az a beleegyezési korhatár.

Amúgy nincs kocsim és saját lakásom, de nem szeretném erre fogni.

2017. febr. 11. 19:04
 5/7 anonim ***** válasza:
Ember, csak hülyéskedtem! :D
2017. febr. 11. 19:07
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok jó passzban, na. :(
2017. febr. 11. 19:16
 7/7 anonim ***** válasza:
50%

Amúgy nincs kocsim és saját lakásom, de nem szeretném erre fogni.

Ne is mert ez nagyon béan indok.

2017. febr. 11. 19:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!