Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randivonalon miért van ennyi magas csaj?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból regisztráltam, hogy átlagban vajon 10-ből hány csajnak feltétel a minimum 180 cm (hát nem kellett csalódnom :P), de azt vettem észre, hogy rengeteg 177/180 körüli csaj van fent. Tőlem alacsonyabbat (170) gyakorlatilag alig láttam. Ennek mi az oka? Ja és egy mellékkérdés: Csak én vagyok vele úgy, hogy regisztrálok egy ilyen oldalra, majd rövid böngészés után elmormolok magamban egy "I don't like to live on this planet anymore" szöveget (kis molett csajnak minimum 185 centis sportos pasi a beugró) és azzal a lendülettel egyből törlöm is a profilomat?

2017. jan. 29. 20:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
I don't want to live on this planet anymore* amúgy drasztikusan növekszik az átlagmagasság a fiatalabb generáció körében.
2017. jan. 29. 20:14
 2/16 anonim ***** válasza:
Kamuznak a magasságukról, akárcsak a férfiak.
2017. jan. 29. 20:15
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Gyorsan beléptem a randivonalra és megnéztem mi a helyzet. Nekem az jött ki, hogy az alacsonyabb csaj (150-170 közötti) mint a magasabb (kb 170-190 közötti). Az viszont igaz, hogy sokaknak alapfeltétel a minimum 180 centi. Amikor egy 175 centis csaj mondja ezt az szerintem rendben van, teljesen korrekt elvárás. Viszont mikor a 150 centis lányok a bemutatkozásban külön kikötik, hogy nekik185 centinél kezdődik a férfi, nos az eléggé nevetséges és még finoman fogalmaztam.
2017. jan. 29. 20:24
 4/16 anonim ***** válasza:
Gondolom mert egy magas nő ha magas párt akar, akkor beszűkülnek a lehetőségei. Egy 160-as lány könnyen talál párt bárhol, egy 185 centis meg próbálkozik mindenhol ahol esély van leakasztani egy 195+ pasit.
2017. jan. 29. 20:25
 5/16 anonim ***** válasza:
#3as vagyok. Kimaradt az előbb, hogy több az alacsonyabb mint a magasabb.
2017. jan. 29. 20:25
 6/16 anonim ***** válasza:
randi vonalon konnyu egyejszakasra lanyt talalni? v meg mindig a gyakori a nyero?
2017. jan. 29. 20:31
 7/16 anonim ***** válasza:
Sok lány magasabbnak hazudja magát a társkeresőkön, hogy a magas pasik írjanak neki.
2017. jan. 29. 20:55
 8/16 anonim ***** válasza:
0%
Mert nem kellenek senkinek a magasak.
2017. jan. 29. 21:21
 9/16 anonim ***** válasza:

#8-as: ez nem igaz. 185cm magas férfi vagyok, gond nélkül jártam akár 180 centis lánnyal is.

Jah, hogy a 180 centis lányok mind 2 méteres pasit akarnak, mert fontos, hogy még úgy is meglegyen a fél fej különbség, hogy extra magas sarkút vesz? Hát... Ez már az ő bajuk.

2017. jan. 29. 21:31
 10/16 anonim ***** válasza:

hazudj rá te is 10 centit ,a nők is azt teszik itt :D

Ha meg már találkoztok, akkor már nem fog elkergetni, mert nem mérőszallaggal jön a randira.

2017. jan. 29. 21:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!