Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A randivonalon miért van ennyi magas csaj?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiságból regisztráltam, hogy átlagban vajon 10-ből hány csajnak feltétel a minimum 180 cm (hát nem kellett csalódnom :P), de azt vettem észre, hogy rengeteg 177/180 körüli csaj van fent. Tőlem alacsonyabbat (170) gyakorlatilag alig láttam. Ennek mi az oka? Ja és egy mellékkérdés: Csak én vagyok vele úgy, hogy regisztrálok egy ilyen oldalra, majd rövid böngészés után elmormolok magamban egy "I don't like to live on this planet anymore" szöveget (kis molett csajnak minimum 185 centis sportos pasi a beugró) és azzal a lendülettel egyből törlöm is a profilomat?

2017. jan. 29. 20:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

"hazudj rá te is 10 centit ,a nők is azt teszik"

Basszus! Bár magas vagyok, de az alacsony csajok jönnek be. Nem szoktam ráírni 170+ centisekre, de ezek szerint nyugodtan megtehetem, mert max 160-165 centisek? :D

2017. jan. 29. 21:42
 12/16 A kérdező kommentje:

#7: Ez kimondottan undorító lépés. Mondjuk bizonyos esetben maguk alatt vágják a fát, mert vannak magas pasik, akik kevésbé magas csajokat preferálják.

#10: Persze, mert a csaj aztán véletlenül sem koptatna le a p***ába ha ezt tenném. Tapasztalatból mondom, hogy +3 centi kamuzást is simán ki lehet szúrni, nemhogy 10 centit.

2017. jan. 29. 21:43
 13/16 anonim ***** válasza:
Igen, és ha azt írja hogy 50 kg akkor vedd nyugodtan 60-nak! A kép amit feltett az meg legalább 5-6 éve készült,jó esetben róla. Hidd el ,tapasztalat.
2017. jan. 29. 21:44
 14/16 anonim ***** válasza:

kérdező,nekem mindegy mit hiszel de az ilyen húspiac oldalakon mindenki hazudik . Ez egy reklámfelület ,és a reklám lényege a szépítés a jobb színben feltüntetés ,hátrányok elhallgatása, előnyök eltúlozása.

De randira te is felvehetsz magas talpú cipőt magasító betéttel,ha jó a formája és a nadrág is jó hosszú ,fel sem tűnik, ne csak a csajok csaljanak állandóan.

2017. jan. 29. 21:48
 15/16 anonim ***** válasza:

"A kép amit feltett az meg legalább 5-6 éve készült,jó esetben róla."

Igen, ez ismerős (28-34 közötti nőkkel szoktam ismerkedni, ott már simán elkezdenek befigyelni a diplomaosztós képek).

De ugyanígy a múltban élnek a hobbikkal kapcsolatban: szereti a színházat, a sportot, az utazást, de ha rákérdezel, hogy mit látott utoljára, vagy mit mozog, akkor kiderül, hogy a gimiben járt egy pár előadáson a műv'házban, volt osztálykirándulni, és utoljára a csajokkal járt az egyetemen mozogni, de ezeknek már minimum 10 éve...

Viszont gőzerővel tervezi, hogy mindegyiket csinálni fogja (bár az elmúlt 10 évben valahogy mégsem jutott eszébe), csak találjon egy megfelelő partnert, mert a férfiak manapság nem szeretik ezeket (ellenben velük én az adott hónapból is tudok ilyen élményekkel szolgálni, de ezt nem szoktam szóvá tenni, mert akkor annyi a randinak :))

2017. jan. 29. 21:58
 16/16 anonim ***** válasza:
Gondolom csak a modellek képeivel csinált kamuprofilok tűntek fel. Bár sajnos nagyon sok is van, hiszen ki kell tölteni vonzó nőkkel a keresőt, hogy bedőlön a keresgélő, és fizessen.
2017. jan. 30. 02:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!