Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
183 centi vagyok és nem szeretem, ha egy nő velem egy magas?
Figyelt kérdés
Ti sem randiznátok magas nőkkel?2016. jún. 18. 12:36
1/14 anonim válasza:
185 vagyok, és általában vonzódom a pici nőkhöz, de volt már 178 centis barátnőm, és nem zavart, nagyon csinos volt, tetszett.
2/14 anonim válasza:
Vicces, hogy ilyet kiir ide valaki es ezzel minden oke elfogadott.
Ha viszont egy no irna ki hogy nem szereti a nala alacsonyabb pasikat akkor jonne a sok felszines rib.c hozzaszolas XD
3/14 anonim válasza:
Csak halkan megsúgom neked, hogy az átlag női magasság kb 164 centi, a férfiaké pedig 176 centi.
Úgyhogy ne aggódj. Viszont a felszínességed miatt még bajba fogsz kerülni.
4/14 anonim válasza:
Azzal randizol akivel akarsz. Semmi sem kötelező.
5/14 anonim válasza:
Te dolgod. Én meg 158 centi vagyok, és még sose jártam 180 centi alatti férfival. Még senki se szólt meg érte.
6/14 A kérdező kommentje:
megismernélek te 158 centis nő :D
2016. jún. 18. 17:07
7/14 anonim válasza:
Kösz, hogy meghagyod nekem a szèp magas lányokat :D
196cm
9/14 anonim válasza:
Én sem szeretem a magas nőket. Ők ugyanis nagy lábon élnek, és én kifejezetten rühelleném, ha az előszobámban egy 40-es női rocsó csúfkodna.
10/14 anonim válasza:
LOL.
A fél gyík tele van a sirámokkal, hogy "jaj, nincs nő", most meg kiderül, hogy a kollégáknak már egy 40-es női láb vagy egy 170+ magasság is azonnal visszavonulóra ad okot.
Igazából most örülök, hogy 185 vagyok, így gyakorlatilag a 150-180 közötti csinos nők mindegyikével kezdhetek, nem kell azon nyafognom, hogy túl magas :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!