Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 183 centi vagyok és nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

183 centi vagyok és nem szeretem, ha egy nő velem egy magas?

Figyelt kérdés
Ti sem randiznátok magas nőkkel?

2016. jún. 18. 12:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Engem is zavar, de nyilván olyannal kezdj aki tetszik. Ennyi a titok. Volt már, hogy tetszett magasabb nő, de nem terveznék tőlem magasabb csajjal hosszútávra. Ennyi.
2016. jún. 19. 16:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Én 154 vagyok, szeretem a magas pasikat, de azokat kicsit jobban akik velem egy magasságban vannak :) Nem szeretem amikor egy pasi lusta lehajolni hozzám, aztán meg nyavalyog h olyan rossz megölelni mert kicsi vagyok, de így is pipiskedek.
2016. jún. 19. 19:41
 13/14 anonim ***** válasza:

197 cm vagyok és életem legnagyobb szerelme egy 182 cm magas lány volt.

Viszont nálam EGYRÉSZT a magas lányok tényleg jobban bejönnek, ad az egy pluszt a szememben egy nőhöz hogyha magas, MÁSRÉSZT nem diszkriminálok ebben, mert a legkisebb lány akivel voltam 158 cm volt.

Ha ott állna előttem két ugyanolyan lány, akkor a kettő közül jobban bejönne a 185 cm magas, mint a 170 cm-es. De azért nem csak ez számít és mást is nézek bőven.

25/F

2016. jún. 20. 10:54
 14/14 anonim ***** válasza:
Kedves #10-es, engem még nem "hallottál" itt siránkozni, az tuti.
2016. jún. 20. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!