Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ha szeretem az alacsony és a...

Ha szeretem az alacsony és a magas ismétlésű sorozatokat is, akkor azt hogy hozzam össze egy edzés keretein belül?

Figyelt kérdés
2015. júl. 4. 15:27
 1/6 HarciCsiga ***** válasza:
Kezdesz alapgyakorlatokkal es ahogy haladsz a konyebb izolacios gyakorlatok fele noveled az ism szamot
2015. júl. 4. 15:49
 2/6 anonim ***** válasza:
Vagy először kisebb súllyal kezdesz és magasabb ismétléssel, majd csökkented a ism. számot és növeled a súlyt. Izolációknál magasabb ismétlést használsz.
2015. júl. 4. 16:22
 3/6 anonim ***** válasza:

Csinálsz egy alapgyakorlatot 3-5 ismetlessel majd arra az izomra amelyik szerinted el van maradva csinalsz valami izolaciosabb gyakorlatot 8-12 ismetlessel ugyanis ez a magas ismetles.

Ha 20-30akat akarsz csinalni azzal csak az idodet pazarlod

2015. júl. 4. 18:27
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

De csak alapgyakorlatokat szoktam végezni.

Fekvenyomás

Vállból nyomás

Tolódzkodás

Húzódzkodás

Döntött törzsű evezés

Guggolás

Bicepsz állva rúddal

Nagyjából ezeket végzem..

Az hülyeség, hogy mondjuk lenyomok 4*6-8 fekvenyomást, utána veszek le a súlyból, és csinálok 4*20-25 ismétlést. Akár vetkőző sorozatban.

Utolsó: Miért felesleges a magas ismétlés?

2015. júl. 4. 18:40
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha teljes testes edzést végzel, akkor nem jó ötlet. Szerintem jobb lenne úgy, ha egyik hétén alacsony ismétlésszámmal edzenél, másik héten magassal.

Vigyázz, ne csinálj 20 ismétlést, mert az már aerob edzés. xD

2015. júl. 4. 19:57
 6/6 anonim ***** válasza:
A minimalis suly ahhoz higy erosodj/izmosodj az 1RM 60%-a. Ebbe talán menne jobb napokon 1x20 aztan sokkal kevesebb a tobbis sorozatban de csinalhatnal vele 10x10-et is ami rengeteg volumen. Nagyon sok izomnovekedest stimulal, jobban neznek ki az ismetlesek is, jobban fejlodsz
2015. júl. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!