Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Adna valaki tanácsot? 15...

Adna valaki tanácsot? 15 évesen kezdtem kondizgatni, főleg otthon, és heti 2 -szer egy alacsony felszereltségű teremben. Ezt kb 19 éves koromig tartottam.

Figyelt kérdés

Akkor leálltam,mert olyan munkát találtam ami eléggé lefárasztott,nem volt kedvem folytatni.Most immáron 30 évesen eléggé kijöttem a formából,bár a széles váll,meg a csukja megmaradt.Ami a súlyomat illeti.....Nos a 177 cm-emhez 103Kg párosul(t),ugyanis 3 hete diétázom,és közben edzegetek.kb 4kg már lement.Ennyit a bevezetésről.

A kérdésem az lenne,hogy ha elérem az elérni kívánt 83-85 kg-ot,akkor hogy tartsam meg azt a súlyt,illetve hogy változtassam az edzésprogramom.

2015. jún. 8. 18:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Valamint érdekelne hogy a megannyi hasprést,kivéve hogyan fogyhatnék még pocakból,mert onnan kellene a legtöbbet lefaragni.Ne értsen félre senki!!Nem kockahasra vágyom,csak hogy 30 évesen ne azt lássam a tükörben amit látok.

Előre is köszönöm a válaszokat,és hogy elolvassák ezt a regényt.:)

2015. jún. 8. 18:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Sárga Kapszulát olvasd el, lefogyasztani meg az étrend és az aerob fog. Látom az étrend megvan, jó úton jársz.
2015. jún. 8. 19:03
 3/6 anonim ***** válasza:

Nem is kell többet leadni hetente max 1 kilónál.

Futással! Heti 4-5 alkalommal 1 óra kényelmes sajáttempójú futással megtarthatod azt. A hasad is visszavesz ennek hatására. De semmiképp se próbálj meg futni ennyi túlsúllyal! Tönkreteheted a térded,és más könnyen sérülő testrészed. Mindent idővel! Előbb séta. Úgy is kelleni fog a futáshozszokáshoz. Azonnal futni ne kezdj akkor se ha már 80 kilós vagy. Csak fokozatosan!

A hasprést pedig próbáld meg helyettesíteni valami mással! Sokkal hatékonyabb annál minden más testgyakorlat.

PL: Feküdj hanyatt. Nyújtsd ki a két kezed a hátsód mögé,hogy neborulj fel,és lassan emeld fel a lábad kinyújtva derékszögmagasságban aztán engedd le kitartva. Éreznifogod hogy éget a hasizmod,és mennyire megakar hajlani a lábad. De kitartás! A derekad maradjon a földnek nyomva. Ha nem megy a könyebb megoldás hajlitott térddel véghez vinni ugynaezt. Később már nyújtsd ki a lábad,mert csak az ismétlésszámot növeled vele de hatni már nemsokat fog,ha erőt is szeretnél nemcsak fogyni.

Egy másik komolyabb megoldás ezek után jön. Akaszkodj egy rúdra,faágra,kapufára (bármire,ahol nem ér le a lábad),és a kinyújtott lábad emeld derékmagasságba. Vagy a behajlított térdeidet emeld derékmagasságba,és lassan le. Természetesen a kinyújtott lábas nehezebb. A legmagasabb fokozat az,mikor már a fejedet próbálod elérni kinyújtott lábbal. Persze ehhez ahasadból le kell adni,mert nemengedné. Remélem érthetően leírtam a dolgokat. :-)

A testtömegindexed szerint 74 kiló az ideális nálad. De ahogy neked megfelel,és tetszik!

[link]

A futáshoz egy link. Alapvető tudnivalók a sérülések elkerülése végett,és a jó cipőválasztáshoz:

[link]

2015. jún. 8. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

''Gyógyszert!!,és ''csodaszereket'' semmiképp se alkalmazz! Az a lustákat és hiszékenyeket húzza le anyagilag.

Kitartás öregem,sé fél éven belül,ha megfelelő testgyakorlatokat végzel kitartóan heti több alkamlommal 1 órát minimum,akkor eléred a célod.

Próbáld kia a calisthenics tornagyakorlatokat. Lépésről lépésre haladj vele. Később adhatsz hozzá súlyt is,ha kedvet kaptál,és nemcsak leadnál,de erőt is raknál magadra.

2015. jún. 8. 19:47
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.Rendben leállok a futással egyelőre.

Belevetem magam az infókba,és kezdem az új gyakorlatokat.

Hello

2015. jún. 9. 03:16
 6/6 anonim ***** válasza:

Ezt a linket ajánlom figyelmedbe! Ugyanezt a kérdést tette fel valaki 5 éve. Több válasz. Más válaszok. Hasznos válaszok!

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__12..

2015. jún. 10. 02:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!