Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem egy fiúval, később kiderült, hogy magas fokon depressziós és pszichiátriai kezelésre szorul. Azt hiszem szeretem őt, most mit tegyek?
Ismerkedésünk kezdetekor nem vettem észre rajta semmit, teljesen normálisan viselkedett, a legeslegkedvesebb fiú volt eddig az életemben. Később kiderült, hogy olyan szinten depressziós, amit talán lehetetlen kezelni és gyógyítani, emellett pedig még rendszeresen (napi szinten) iszik és drogozik is. 23 éves, a szülei 3 évvel ezelőtt meghaltak, nincsenek testvérei, teljesen egyedül van és még sok más olyan dolog történt az életében, ami kiváltotta ezt.
Pár napja nem beszéltünk már, megszakítottam vele minden kapcsolatot, amikor megtudtam róla az igazat, de tegnap felkeresett és bevallotta, hogy szeret. Barátnőm anyja pszichológus, aki azt mondta, lehetetlen segíteni rajta, aki ilyen mértékben depressziós, az többé nem lesz egészséges ember és nem fog tudni teljes értékű életet élni. Enyhíteni lehet, de meg nem lehet szüntetni.
Egyrészt hiányozna, mert nem találkoztam még olyan sráccal mint ő, másrészt pedig tudom, hogy nem lennék vele boldog, mert lelkileg teljesen halott, harmadrészt pedig neki így már nincs sok hátra.
gondolj bele te lennél a legjobb dolog az életében és nagyon megbecsülne...főleg ha annyira kedves volt veled...szerinted nem erre van szükséged? persze lennének hullámok amikor maga alatt lenne, de ha érezteted vele, hogy szükséged van rá és nagyon szereted vele akarsz lenni akkor szerintem boldogok lehetnétek!
én is depressziós vagyok, mondjuk nálam kicsit bonyolult a dolog most nem részletezném...de én biztos így gondolnám ahogy leírtam...és szerintem én csak a "jéghegy" csúcsa voltam, mivel nem tudom pontosan elképzelni neki mekkora fájdalmai lehetnek, sokkal nagyobbak mint nekem, ezért sokkal jobban megtudja becsülni aki vele van mert neki tényleg nincs senkije!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!