Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz ennyi ígéretes, tehetséges, intelligens
nőnek ilyen elcseszett élete?
Figyelt kérdés
Észrevettem egy igen elszomorító jelenséget, ami több generációban is megfigyelhető. Mégpedig, hogy pont a legértelmesebb, legintelligensebb, legtehetségesebb lányok jutnak a legsanyarúbb sorsra. Ők a legszorgalmasabbak, mindig is a tanulás volt nekik az első, aztán a munka, karrierépítés, pénzkeresés, de mégis boldogtalanok, nem alapítottak családot, nincs kapcsoltuk, mindenük a munka, túl szigorúak magukhoz ,egyhangú robotoló életet élnek, a gyerekkori álmaikról lemondtak és csak a karrierre koncentrálnak. 30-as éveimet taposom és a volt osztálytársaim,csoporttársaim közül az ilyen "stréber" lányokról beszélek, de abszolút jó fej, értelmes, kedves csajokról van szó, akik ennél sokkal jobb sorsot érdemelnének. Miért állnak be egy középszerű sorba hajtani az igát? Miért érik be ennyivel? Minden képességük meglenne, hogy ennél sokkal többet érjenek el és mellette kiegyensúlyozottak is lehetnének. A fiatalabb korosztályban is ismerek ilyen hölgyeket és szomorú látni, hogy ezek a zseniális elmék leragadnak egy középszerű szürkeségben.
Talán a túlzott megfelelési kényszerük félre vitte őket
2017. jan. 19. 22:08
2/23 anonim válasza:
Megválaszoltad magadnak.
"legszorgalmasabbak, mindig is a tanulás volt nekik az első, aztán a munka, karrierépítés, pénzkeresés"
2017. jan. 19. 22:09
3/23 anonim válasza:
Nekem fontos a karrierem, okosnak is tartom magam, plusz jó munkám van, de soha nem lesz az az elsődleges. Nekem az élet az iroda falain kívül kezdődik, és ezt szerintem sokan elfelejtik.
A mottóm, hogy "A halálos ágyon nem az lesz az utolsó gondolatod, hogy de jó lett volna még dolgozni egy kicsit."
Természetesen igyekszem mindig 100%os teljesítményt nyújtani, de az nem mehet a saját életem rovására. Ezt sok ember, köztük nők, nehezen tartja be.
2017. jan. 19. 22:13
4/23 anonim válasza:
Azért, mert a családalapítással nem törődtek, csak a tanulással, munkával.
Dicsérendő, ha valaki ilyen sokat tesz, és biztos, hogy elsőre jó pont, de később bele lehet őrülni, ha a partnered nem ér rád a tanulás/karrier miatt.
21/L
2017. jan. 19. 22:14
5/23 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy mi motiválja őket 5=apu örül 1=apu pipa alapon igen ezzel csak elcseszik az életüket, de ha érdekli egy téma, vagy hivatástudat miatt stréber, akkor érthető a miért. Sőt ! Ők elégedetlenek, vagy te lennél az az ő helyükben ? Mert ez sem mindegy.
30/f
2017. jan. 19. 22:16
6/23 anonim válasza:
Először is, aki intelligens, tehetséges, az nem stréber. Ez a kettő nem jár együtt. Az pedig végképp nem a tehetséges emberek jellemzője, hogy karrieristák. Az a karrierista, munkamániások jellemzője.
Értem mit akarsz mondani, csak szar a megfogalmazás.
Ebben az országban a legtöbb embernek ilyen élete lesz, aki legálisan akar sok pénzt keresni. Vannak kivételek; pl a művészek, vállalkozók, akik sosem lesznek elköteleződve valamilyen csicskáztató iránt, nem lesznek robotok, nem mindig ugyanazt csinálják.
2017. jan. 19. 22:16
7/23 anonim válasza:
Azért, mert ez nem egy külső ok miatt bekövetkező esemény, hanem egy belső, saját döntés eredménye. Nem illik ide, hogy ezt "érdemlik", mert ők választották ezt. Az már inkább, hogy miért "érik be" ennyivel, persze ha neki az úgy jó, akkor nincs beérésről szó.
2017. jan. 19. 22:19
8/23 anonim válasza:
Egyre több férfi dobálózik azzal, hogy a nők csak el akarják tartani magukat, nem akarnak dolgozni, csak a férfiak pénzére hajtanak, stb. Aki nem ezt szeretné és önálló sorsot akar, a saját lábára állni és nem csak valakinek az eltartottja lenni, annak ez az útja. Másrészt a férfiak inkább az olyan nőket választják, akik felnéznek rájuk, hogy milyen okosak és ügyesek, tehát nem az intelligens, tehetséges nők között válogatnak. Ilyen elvárásokkal nehéz párt találni, semmittevéssel meg nem lehet eltölteni az életet, így ha nincs más, marad a munka. Szomorú, de ez van.
2017. jan. 19. 22:23
9/23 anonim válasza:
#8 Te ezt most itt komolyan gondoltad?
Az a baj ezzel a rohadt oldallal, hogy mindenki szubjektív véleményeket terjeszt tényként, így valójában senki válaszával nem jut előrébb egyik kérdező sem, mert mindegyik a saját problémáit vetíti ki és kizárólag azzal hajlandó foglalkozni. Sokan itt bele sem gondolnak abba, hogy milyen lehet egy másik embernek, csak vakon gépelnek egy általánosító hülyeséget, ami egyedül rájuk igaz.
2017. jan. 19. 22:32
10/23 anonim válasza:
#10 Igen, én ezt látom, hogy divat lett mondogatni, hogy a nő tartsa el magát, különben aranyásó, aki csak a férfi pénzére hajt. És igen, azt tapasztalom és látom magam körül, hogy a férfiak közül rengetegen választanak inkább olyan nőt, aki butácska, vagy legalábbis kevésbé okos, mint ők, minthogy az "osztály stréberével" kezdjenek. Szar sors, én is ezt élem, kiutat még nem találtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!