Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért lesz ennyi ígéretes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lesz ennyi ígéretes, tehetséges, intelligens nőnek ilyen elcseszett élete?

Figyelt kérdés
Észrevettem egy igen elszomorító jelenséget, ami több generációban is megfigyelhető. Mégpedig, hogy pont a legértelmesebb, legintelligensebb, legtehetségesebb lányok jutnak a legsanyarúbb sorsra. Ők a legszorgalmasabbak, mindig is a tanulás volt nekik az első, aztán a munka, karrierépítés, pénzkeresés, de mégis boldogtalanok, nem alapítottak családot, nincs kapcsoltuk, mindenük a munka, túl szigorúak magukhoz ,egyhangú robotoló életet élnek, a gyerekkori álmaikról lemondtak és csak a karrierre koncentrálnak. 30-as éveimet taposom és a volt osztálytársaim,csoporttársaim közül az ilyen "stréber" lányokról beszélek, de abszolút jó fej, értelmes, kedves csajokról van szó, akik ennél sokkal jobb sorsot érdemelnének. Miért állnak be egy középszerű sorba hajtani az igát? Miért érik be ennyivel? Minden képességük meglenne, hogy ennél sokkal többet érjenek el és mellette kiegyensúlyozottak is lehetnének. A fiatalabb korosztályban is ismerek ilyen hölgyeket és szomorú látni, hogy ezek a zseniális elmék leragadnak egy középszerű szürkeségben.
2017. jan. 19. 22:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
32%
Az hülyeség, ha férfinek az a jó, hogy felnéz rá a nő és inteligensebb. Vagy nem is tudom már hogy volt írva, nekem rohadt idegesítő ha nem intelligens, az a csaj csak dugni jó, de arra is ideig óráig. Mert igazából aki nem intelligens azzal nem is lehet normális, komoly dolgokról beszélni.
2017. jan. 19. 23:31
 12/23 anonim ***** válasza:
Én úgy írnék ide, mint öneltartó nő, azért élek így, mert nem nagyon volt más választásom, a családom nem pénzelt 18 éves korom után, én meg tudtam, hogy nem fogok megélni egy minimálbérből hosszú távon, így keményen dolgoztam és egyetemre mentem, minden időm elvitte, persze éltem közösségi életet. Nyilván az ilyen nők még mindig olyan pasit keresnek, akire felnézhetnek, tehát szűkül a kör. Én eddig 1 olyan férfit találtam, aki mindenben stimmelt, összeegyeztethetőek voltak a céljaink, tökéletesen megértettük egymást, ugyan az az érdeklődési kör, tartalmas beszélgetések, de sajnos az élet máshogy döntött. Addig is építem a karrierem, közben nyitott szemmel járok, természetesen feladnám a karrierem a családért, ez nem kérdés. De szeretem magam fejleszteni, tanulni, dolgozni és előre jutni, nyilván akkor sem hagynék fel vele teljesen. Ha nem lesz olyan, akivel a családalapítás vagy tartalmasabb kapcsolat szóba jöhet, akkor marad a karrier....mást nem tudok csinálni. Ez nyilván az én perspektívám, és jobban szeretnék normális életet, mint karriert, de például van olyan barátnőm, aki egyáltalán nem akar családot, kapcsolatot igen, de a karrierjét nem adná fel. Ilyen is van. De nem feltétlenül döntés kérdése, hogy valaki ide jusson.
2017. jan. 20. 08:52
 13/23 A kérdező kommentje:
Igen utolsó, én értelek, csak ez a baj, amit magad is írsz, hogy párkeresésnél is leszűkíted a kört és valami tökéletes ideált keresel. Sok ilyen 3
2017. jan. 20. 09:48
 14/23 A kérdező kommentje:
Sok ilyen 30-as nővel beszélgettem erről, akik már belátják ,hogy 20-on éves korukban számtalan olyan pasit elküldtek, akikkel most boldogan összejönnének, csakhogy ezek a férfiak közben rég elkeltek. Mert 20-on éves korukban több volt a jelentkező, a bőség zavara volt, közben inkább a karrier volt a fontos, meg úgy gondolták, h úgyis találnak jobbat, de aztán valahogy mégsem találtak olyan pasit, aki teljesen megfelelt volna nekik.
2017. jan. 20. 09:51
 15/23 A kérdező kommentje:

A választék meg közben egyre csökkent és egyre silányabb lett.

Nem mondom ,hogy bajom lenne az ilyen életvitelű emberekkel ,csak szomorúan látom, hogy ez történik velük. Közben meg sokkal butább, adott esetben csúnyább lányok boldog párkapcsolatot és házastársat találnak kifejezetten jó pasasok mellett ,akiket a fent említett hölgyek lekoptattak.

2017. jan. 20. 09:54
 16/23 anonim ***** válasza:

Előző voltam :Igen, nyilván nagyok az elvárások, én beismerem magamról, bár még nem vagyok 30 :) Viszont abban a korban vagyok ahol már azért tényleg jól szét kell nézni. Az a szomorú, hogy így is rengeteg olyan férfi van körülöttem, akiket spontán ismertem meg, munka vagy barátok kapcsán, és egészen addig, még meg nem tudtam hogy foglalt, teljesen alkalmasnak tűntek, szóval igen, elég valószínű, hogy fogy a lehetőség...

Azért ebbe már belebuktam párszor, viszont konkrétan ismerkedni nem szoktam.

2017. jan. 20. 10:39
 17/23 anonim ***** válasza:
Illetve még az a tapasztalatom, hogy akiket egyetemen ismertem pasikat, nekik mondjuk úgy "butácskább" nők jöttek be, viszont a barátnőimnek onnan kivétel nélkül mind "tanultabb, velük legalább egy szintű" társaik lettek. Szóval elég érdekes számomra. De van lehetőség, és már 100x jobban átgondolok egy lehetőséget, mint régen, ha nem adok esélyt, annak nyomós oka van.
2017. jan. 20. 10:42
 18/23 anonim ***** válasza:
Ez a jelenség valóban létezik, viszont nem csak a nőkre jellemző. Talán a válasz az lehet, hogy bár az életben "ígéretes, tehetséges, intelligens" az illető, viszont nem ezek a tulajdonságok azok, amelyek felkeltik a másik nem érdeklődését. Ha ezek mellett visszahúzódó, nehezen ismerkedő, nem túl közvetlen, akkor nehezen fog társat találni. Persze, ha akar egyáltalán, mert az is lehet, hogy nem vágyik kapcsolatra.
2017. jan. 20. 11:34
 19/23 anonim ***** válasza:
Én vitatkoznék azzal, hogy huszonévesen sorra küldenék el az ilyen nők az "alkalmas" férfiakat. Ezek a férfiak vagy kapcsolatban vannak, tehát nem próbálkoznak, vagy csakúgy egyáltalán nem kezdeményeznek, így nincs is nagyon kit elküldeni.
2017. jan. 20. 12:06
 20/23 anonim ***** válasza:
Nyilván nem azok szoktak többségben próbálkozni akik tényleg passzolnának, azt meg felesleges elkezdeni, mert rengeteg lenne a konfliktus. Olyat persze, hogy elutasítunk, akinek olyan tulajdonságai vannak, amik széles ellentétben állnak a sajátjainkkal. És pl nálam a bepróbálkozottak 70%-a ilyen, a másik 30%-ot meg erősen mérlegelem.
2017. jan. 20. 13:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!