Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lesz ennyi ígéretes, tehetséges, intelligens nőnek ilyen elcseszett élete?
A választék meg közben egyre csökkent és egyre silányabb lett.
Nem mondom ,hogy bajom lenne az ilyen életvitelű emberekkel ,csak szomorúan látom, hogy ez történik velük. Közben meg sokkal butább, adott esetben csúnyább lányok boldog párkapcsolatot és házastársat találnak kifejezetten jó pasasok mellett ,akiket a fent említett hölgyek lekoptattak.
Előző voltam :Igen, nyilván nagyok az elvárások, én beismerem magamról, bár még nem vagyok 30 :) Viszont abban a korban vagyok ahol már azért tényleg jól szét kell nézni. Az a szomorú, hogy így is rengeteg olyan férfi van körülöttem, akiket spontán ismertem meg, munka vagy barátok kapcsán, és egészen addig, még meg nem tudtam hogy foglalt, teljesen alkalmasnak tűntek, szóval igen, elég valószínű, hogy fogy a lehetőség...
Azért ebbe már belebuktam párszor, viszont konkrétan ismerkedni nem szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!