Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Kész, ennyi volt, semmi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kész, ennyi volt, semmi esélyem a csjnál? Pedig teljesen jól indult minden. Részletek lent

Figyelt kérdés

Szóval, egy sulimba járó csajjal pár hete ismerkedtem meg, elkezdtünk facebook-on dumálgatni, meg ilyenek. Tök jól indult minden, élveztük egymás társaságát, én meg a létező/nemlétező barátságzónát biztosra elkerülendő, elhvítam, hogy találkozzunk. Igent is mondott. Pár nappal később újra szóbakerült a dolog, és közölte, hogy a megbeszélt nap nem fog működni, mert kiderült, hogy elutazik már akkor, augusztus végéig így nagyon nem is lesz. Szóval nem jött össze a "randi". Ettől függetlenül tovább dumálgattunk, tényleg jó hangulatban. Újra szóbahoztam a találkozás-témát, hogy jó lenne, mert szeretném jobban megismerni, meg ilyenek, mert tök jó fejnek tartom, megkedveltem. Itt azt hiszem, elb.sztam egy kicsit, túl egyértelmű volt, hogy belezúgtam, de eddigre már tök kikészültem, hogy jól alakult minden, és mégse. Ő meg időt kért, hogy végiggondolja, a válasz persze később "meglepetésre" az lett, hogy kedvel, meg minden, de maradjunk barátok. Viszont nem akar elveszíteni, szeretné, ha a barátság tényleg megmaradna. Én meg mondtam, persze...

Szerintetek ennyi volt? Sok reményt nem táplálok afelé, hogy lesz ennél több, de érdeklene, ti mit gondoltok.

Ami tényleg fura, hogy jól indult a dolog. Most vagy menet közben rontottam el valamit, vagy ő alapból csak barátkozni akart, nem többet...

Ami érdekes volt végig, hogy a telefonszámát mikor el akartam kérni, olyan választ kaptam, amit még soha: akkor adja meg, ha eljárok vele táncolni. Ősztől...

2012. aug. 6. 16:21
 1/7 anonim ***** válasza:
Hasonlóan jártam egy csajjal. (az első rész kivéve) Azóta barátok vagyunk, semmi több.
2012. aug. 6. 16:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Figyu én lány vok és ne add fel. Velem ugyanez volt ezt csináltam egy fiúval de csak azért mert féltem, vagy nem is tudom, talán inkább izgultam, hogy nehogy rosz vége legyen. Ne add fel és adj neki időt. :)
2012. aug. 6. 16:29
 3/7 anonim válasza:
szerintem se add fel. lehet az volt a gond h tudtára adtad h mit érzel. 16L
2012. aug. 8. 11:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Ne add fel! A lányok szokása,hogy időt kérnek...

17/L.

2012. aug. 8. 15:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy minden odaveszett. Ismerek lányokat, akik eléggé bizonytalan alkatok, tehát többször is eljátsszák azt, hogy megismerkednek egy fiúval, aki szimpatikus, sokat beszélgetnek, jól elvannak, aztán mikor a fiú tovább szeretne lépni, lekapcsolják a "csak barátok" szöveggel. Viszont ezt azon nyomban meg is bánják, és rájönnek, hogy igazából mégis lehetne több az adott fiúval stb. Előfordult már ismeretségi körömben, hogy egy ilyen indulás után végül mégis csak hosszú párkapcsolat lett az eredmény :)
2012. aug. 20. 00:53
 6/7 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz! :)
2012. aug. 20. 13:48
 7/7 anonim válasza:
Na mizu, mi lett végül?
2020. febr. 15. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!