A Hipochondriámtól teljesen megőrülök és megkeseríti az egész életem, már a legrosszabb döntéseken jár az eszem.20 éves vagyok. Részletek lent (? )
A gyomorrákod elsősorban nem az agyadba ad áttétet, oda előbb a tüdőrákod fog majd.:) (Esélyesebb egy kis gyomorsav túltengés, bélrenyheség).
Amúgy a pszichiáter meglátogatásán még nem gondolkodtál?
A hypochondriat egyedül szinte lehetetlen legyőzni, mindenképp szakember kell. Ha visszahúzódó is vagy,
a pszichológusok és pszichiáterek azon is tudnak segíteni, hogy nyitottabb legyél. Szerintem hosszú az út a mentális gyógyulásig.
A gyomorpanaszaid meg nagyon savtúltengésre utalnak (kérj a patikában recept nélküli savcsökkentőt), a szegycsont mögötti szúrás meg arra, hogy a sav a nyelőcsőbe is eljut, és irritálja (=reflux betegség). Mindez majdnem biztosan a szorongásaid miatt alakult ki. Ha végképp nem mersz pszichológushoz menni, legalább a háziorvost keresd fel, hogy írjon fel enyhe nyugtatószert, na meg Quamatelt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!