Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jártatok már úgy, hogy bizonyos emberek látványától teljesen begerjedtetek? (Részletek lent)
Tegnap már volt egy hasonló kérdésem és nem érettek velem egyet sokan, ezért vagyok kíváncsi, hogy csak én érzek-e így. Számomra Kimi Raikkönen az, aki a mennybe tud repíteni szimpla mosolyával is. Ráadásul élőben még helyesebb, mint a képeken. Nektek is bejön? Pontozhatjátok egy 1-10-ig terjedő skálán.
Íme, néhány fotó:
Kis mogyorózabáló feje van :D Mondjuk legyen 3
Amúgy van ilyen, én akkor kergülök meg ha a párom félmeztelenül flangál a lakásban :D
Igen, vannak olyan férfiak, akik rendesen megbabonaznak a kisugarzasukkal, és igazabol nem " begerjedek" ( arra ott a férjem :)), de mégis olyan jo érzéssel tolt el a tudat, hogy olyan vonzoooooo az adott pasi :)
De ez a Kimi gyerek, hat szegénykém ritka csuf... Mar bocsi ..
hát az első képen egy kis csövesnek tűnik
de ott ahol tetkós meg minden nem nézném ki hogy forma1es pilóta :D
inkább vmi rapper vagy nem tom
nem skálázok mert fiú vok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!