Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak, nálatok mi kell...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, nálatok mi kell ahhoz, hogy első randiból második randi is legyen a nővel?

Figyelt kérdés

Milyennek kell lennie a nőnek és magának a randinak,hogy második találkára is nyitottak legyetek?

N.

2018. aug. 3. 20:36
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
32%
Haverok, buli, fanta
2018. aug. 3. 20:37
 2/12 anonim ***** válasza:
94%
Feleslegesnek tartom, hogy erre most írjak egy sablon helyzetet vagy szituációt, hogy milyen legyen az első randi. Második randi nyilván akkor lesz, ha az elsőn jól éreztük magunkat és elvoltunk. Nekem nincsenek olyan elvárásaim, hogy ennek van annak meg kell történnie vagy különben nem fektetek bele több energiát. Egyébként arra, hogy milyen ne legyen az első randin, arra könnyebben tudnék válaszolni.
2018. aug. 3. 20:41
 3/12 anonim ***** válasza:
74%

Ha szimpatikus, intelligens, csinos, akkor elhívom az elsőre.

A második randihoz két dolog fontos:

- érezzem, hogy érdeklem, hogy vonzódik hozzám, hogy ne csak lógjon velem, hogy addig se unatkozzon (sok csaj játssza az elérhetetlen, felgma jégkirálynőt, az első pár randin, az ilyennel nekem tuti nem lesz második)

- legyen aktív a randin. Én mondok időpontot, mondok helyet, mondok programot, viszem a beszélgetést... De jól esik, ha a nő sem csak passzív résztvevő, ha elmegyünk valahova, nyugodtan dobja be, hogy tud nem messze egy jó fagyizót, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, ne csak várja, hogy szórakoztassam...

Ez a másik gyakori hiba, hogy oda megyünk, azt csináljuk, arról beszélünk, amit én mondok, kb 0 hozzáadott érték a randihoz.

A többi olyan dolog, mint, hogy mondott valami hülyeséget, vagy egy rosszul elsült poént, hogy otthon jött rá, hogy nem állt jól a ruhája, és társai, amit a nők katasztrófaként fognak fel, egyáltalán nem érdekel

2018. aug. 3. 20:43
 4/12 A kérdező kommentje:
azt is kifejtheted akkor
2018. aug. 3. 20:44
 5/12 anonim ***** válasza:
83%
Küllemre valami ragadjon meg benne: tekintet, gesztusok, mimika, hangszín. Továbbá beszédstílus, mosolya, személyisége, mindegy. Ezek közül akármi. Nem kell bombanőnek lenni. Fontos, hogy hasonló értékrendünk legyen, hasonló lelkivilág, hasonló fejlettségu érzelmi intelligencia, érdeklődés, világlátás, kompatibilis humor, főbb életcélok/tervek/álmok közelítsenek, gördülékeny legyen a kommunikáció köztünk (nincs szükség a kínos csend elkerülésének érdekében kipréselt kérdések feltevésére): egyik elmondott dologból a másik reakciója által továbbvitt kommunikációs szál stb.
2018. aug. 3. 20:44
 6/12 anonim ***** válasza:

"Küllemre valami ragadjon meg benne: tekintet, gesztusok, mimika, hangszín. Továbbá beszédstílus, mosolya, személyisége, mindegy. Ezek közül akármi. Nem kell bombanőnek lenni."

Ezek szvsz nem a 2. randihoz kellenek, hanem már ahhoz, hogy egyáltalán odamenjél hozzá, és elkezdj beszélgetni vele, amiből majd 1. randi lehet...

Most komolyan, mindenki csak az 1. randin nézi meg, hogy csinos e a nő (vagy mindenki funkcionális analfabéta :))

2018. aug. 3. 20:48
 7/12 A kérdező kommentje:

" - legyen aktív a randin. Én mondok időpontot, mondok helyet, mondok programot, viszem a beszélgetést... De jól esik, ha a nő sem csak passzív résztvevő, ha elmegyünk valahova, nyugodtan dobja be, hogy tud nem messze egy jó fagyizót, kapcsolódjon be a beszélgetésbe, ne csak várja, hogy szórakoztassam..."

nőként futottam már bele ilyen férfiba.Ha én nem vittem a fonalat,akkor állt a beszélgetés,de ez a személyiségéből fakadt.Számomra is fontos a kölcsönösség.Ha én akarom,de ő nem,akkor inkább nem erőlködöm.Próbálkozni sem próbálkozom.Semmivel és sehogy.

2018. aug. 3. 20:49
 8/12 A kérdező kommentje:

6-os:

ha például neten ismerkedtek meg és hiába a sok kép, mégis élőben látják egymást először,akkor igenis életképes az a gondolat,elvárás,amit leanalfabétázol,nem?

2018. aug. 3. 20:52
 9/12 anonim ***** válasza:

"nőként futottam már bele ilyen férfiba.Ha én nem vittem a fonalat,akkor állt a beszélgetés,de ez a személyiségéből fakadt."

Ezzel nem azt akartam mondani, hogy férfiben nincsen ilyen (sőt!).

A különbség talán annyi, hogy egy magának való, befelé forduló férfi manapság jellemzően egyedül marad, egy introvertáltabb nőnél meg azért mindig van próbálkozó, aki türelmesen megvárja, amíg megnyílik.

Nekem sem az introváltsággal van a bajom (sőt!), inkább arról beszélek, amikor érzed rajta, hogy "tessék itt vagyok, szórakoztass"

2018. aug. 3. 20:54
 10/12 A kérdező kommentje:
igen,azt is tökéletesen megértem.Nekem már volt ilyenben részem,bár az randiig nem jutott el.
2018. aug. 3. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!