Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idézetet vagy valami szép verset keresek első randi alkalmából?
Figyelt kérdés
Találkozni fogok egy szép lánnyal és meg akarom lepni egy kedves sms el randi előtt. De google ban semmi értelmeset nem találtam.2018. júl. 31. 20:44
1/5 anonim válasza:
Legyél kreatív. Ha nem megy, írok 10000-ért neked olyat, hogy feleségül akar menni hozzád. 😁
2/5 anonim válasza:
Itt lesz ez a szép randi,
Én vagyok az a hegyről a Bandi!
Na nem az, aki megdug egyből,
hanem, aki udvarol kegyből.
Te vagy nekem a legszebb drága,
bár a fenntartásod az aztán tényleg drága!
Na ennyi voltam mára,
ha nem leszel a párom felkötöm magam egy fára!
Tessék ez ingyen csak neked nem kell 10 ezer se :)
3/5 anonim válasza:
Jezusom ez nagyon gaz és nyálas ... egyiket se eroltesd teljesen értelmetlen és felesleges az elcsépelt nyálas idézetet verset küldeni
4/5 anonim válasza:
Hármas, humorérzéke : level - 12
" Szép vagy, mint a víziló.
Nadrágomban két kiló.
Lóg a csodás kékeres,
Csak a makkja méteres."
Egyszerűen írd meg, hogy nagyon várod már a randit.
5/5 anonim válasza:
#3 általánosságban irtam minden versre és idézetre hogy nyálas elcsépelt ne erőltesse (meg szerinten értelmetlen )
Nem a tiedre az inakbb béna , de nem nyálas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!