Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Indulatból adott csók cuki első találkozáskor?
Figyelt kérdés
Ha kicsit csalódsz a partnerben, de látod hogy kémia van és látsz reményt hogy mégis egymást keresitek, a random csók segíthet?2018. júl. 27. 08:50
2/6 anonim válasza:
En személy szerint jobban ertekelnek egy arcra csókot első randin, mert ahogy te is írtad ha indulatból adott akkor gondolom a másik fel nem feltétlen számít rá. Arcra csók után már lehet inkább, és akkor neked is jobb elképzelésed van azzal kapcsolatban hogy o is akarja-e azt a csókot vagy sem
3/6 anonim válasza:
Nem javaslom, nem biztos, hogy a másik úgy érez, ahogy te látni akarod.
Nemrég egy rendezvényen belefutottam valakibe, aki jól rám akaszkodott, én nem voltam vevő rá, és nem is viselkedtem félreérthetően, mégsem vette a lapot, hogy vegyen vissza.
5/6 anonim válasza:
Nem cuki, és nálam nem segítene. Inkább csak egy arcra puszi legyen, a többi meg vagy kialakul, vagy nem.
6/6 anonim válasza:
Egy randimon velem is majdnem megtörtént. Az ibse csak úgy a semmiből akart lesmárolni (szerencsére jól hárítottam). Nos,a közeledéséből nemhogy jó dolog nem sült ki,de amint a randi folytatódott volna,megmondtam,hogy nem egymást keressük. Nekem ez nagyon unszimpatikus húzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!