Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha már megtörtént az első csók, de még nem vagytok együtt ti utána milyen gyakran taliztok az első időkben?
Figyelt kérdés
2018. jún. 16. 15:47
1/5 BlackSword válasza:
Már bocs, de ha megtörtént az első csók, akkor már együtt vagytok...
2/5 anonim válasza:
Mert, mikortól vagytok együtt? Csak mert mi attól számoljuk, hogy megláttuk egymást az első randin.
3/5 A kérdező kommentje:
azért gondolom h nem vagyunk együtt mert nem mond el dolgokat amik egy kapcsolatban elvárható. Nem ír naponta...Nem közli hova megy a trsasággal..
2018. jún. 16. 16:29
4/5 anonim válasza:
Èn meg onnantól számolom ha csók után is mèg fejlődik annyira a dolog hogy tényleg el tudjuk dönteni , akarjuk e kicsit komolyabban és járunk e .. nekem szükség van arra hogy tisztázzuk , megbeszéljük az igènyeinket
5/5 anonim válasza:
Ja egyébként hogy válaszoljak is a kèrdèsedre :D
volt egy elèg komoly kapcsolatom , amit alapbol az előzött meg hogy konkrétan éjjel nappal online is beszéltünk ,annyira egy hullám hosszon voltunk.aztán egyre gyakrabban személyesen ,ahogy az időnk engedte , egymás nyakába voltunk, kb függősèg alakult ki.akkor szex után beszeltük meg hogy egyutt vagyunk..na nem.azt mondom hogy ez normális dolog,sőt...
Most van egy srác akivel randizgatok, a 3. Randin volt csók , azóta vagy 2szer találkoztunk , elèg lassan halad a dolog , egy hèten egyszer vagy 2szer találkozunk , online meg naponta pár szót beszèlünk. Nekem ez most tökèletes , bár az előző kapcsolatomhoz kèpest szokatlan . De szerintem egy majd alakul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!