Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesek voltatok, mikor megtörtént az eljegyzés és milyen hosszú ideje voltatok akkor együtt?
Figyelt kérdés
2012. júl. 24. 13:20
1/28 anonim válasza:
18, és akkor már 4 éve voltunk együtt
2/28 anonim válasza:
két házasságom volt, nulla eljegyzés. minek az?????
3/28 anonim válasza:
22 éves voltam,akkor már 3 éve voltunk együtt,fél éve együtt is éltünk.
4/28 anonim válasza:
24 voltam, ő 32. AZnap voltunk 4 évesek.
5/28 anonim válasza:
Most februárban a szülinapunkon,én 21 a párom 26 volt akkor. Nem volt igazán eljegyzést csak felhúztuk a gyűrűt és kész.Fölöslegesnek tartom az eljegyzést. Az esküvőnkre összpontosítunk ami jövő augusztusban lesz a 6. évfordulónkon! :)
6/28 hannula válasza:
Nálunk nem telt el sok idő. Feburárban volt az eljegyzés - a szüleim házassági évfordulóján - és májusban esküdtünk. Én 23 éves voltam, a férjem 26.
7/28 Antimod válasza:
28 és 24, 3 és fél éve voltunk együtt.
8/28 anonim válasza:
19. szülinapomon történt, egy éve. Ő 37 volt akkor. Másfél éve voltunk akkor együtt.
9/28 anonim válasza:
Mi 6 éve vagyunk együtt, tavaly karácsonykor kaptam egy gyönyörű szép köves gyűrűt a páromtól,de nem igazi eljegyzésnek mondanám,csak felhúzta az újamra az ékszerbolt előtt.
Nem vágyom eljegyzésre,nem költenék még plusz kajára,és italra. Fő,hogy mi ketten jelen legyünk.De még nem történt meg nálunk az eljegyzés.
23/N 26/F
10/28 anonim válasza:
20 voltam, amikor a 23 éves párom megkérte a kezemet, 2 év ismeretség, fél év együttlakás után. De nem volt családi esemény belőle, csak mi ketten, mert feleslegesnek tartottuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!