Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már megtörtént az eljegyzés. Már tervezem magamban a lagzit de a párom sztem kicsit fél töle, de babát már ö is szeretne. Mit csináljak a lagzi kérdéssel?
Szerintem a párodnak valahogy le kellene küzdeni a lagzitól való félelmét. Aki kisbabát szeretne, az először lagzizzon :) Igenis emlegesd csak neki, úgysem tudja kikerülni, előbb-utóbb meg kell hogy történjen.
Sok boldogságot! :)
Szerintem is az a jó, ha házasságba születik egy gyerek. Nekünk sem volt csinnadratta, csak egy szerény esküvő 2 tanúval, mert már nagyon szerettünk volna babát.
Az meg megint más kérdés, hogy ez a terv azóta sem sikerült :( (21 hónap)
Nem tudom jó helyre írok e!Azt szeretném megkérdezni hogy a már nálunk is megtőrtént az eljegyzés sőt baba is van mr,de viszont a vőlegényem nem nagyon szeretné a lagzit.Én már tervezgetem!2-3 év-en belül lessz,de én már tervezem baj?
Miért nem akarhatja a vőlegényem a lagzit??
A lagzi alatt gondolom a házasságra gondolsz most és nem az utána levő bulira. Ha így van akkor az én véleményem az hogy nem számít hogy házasok vagytok-e.
Ha szeret akkor kitart melletted akkor is ha sose vesz el feleségül és mindig számíthatsz majd rá.
Ha nem szeret otthagy akkor is ha házasok vagytok és öt gyerek van. Egy papírfecni senkit nem láncol sehova.
Én a te esetedben amúgy nem feltétlen gondolnék semmi rosszra - bár igazán csak TE ismerheted a párod!!!
Lehet hogy csak a lakodalom anyagi vonzata ami miatt nem akarja a dolgot. Ugye nem két fillér és a gyereknek biztos jobban kell a pénz mint egy jó buli a násznépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!