Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néha étterembe hívnak meg első randira. Pár ismerősöm akinek meséltem, megkérdezte: “nem érzed magad ettől rosszul? ” Miért kellene?
Én tanulok és dolgozom, bár magamtól tényleg nem mennék étterembe sima hétköznap.
Ha meghívnak figyelek is rá, hogy a kevésbé drágább ételek közül válasszak.
Miért “kéne” rosszul éreznem magam?
N23
sose mentem első randira étterembe, de csak azért, mert onnan nehézkes menekülni.
ha meghívnak, és van kedved elmenni, miért ne fogadnád el? ha nem engedhetné meg magának a srác az éttermezést, gondolom, sétálni hívna, vagy max. kávézni.
Vannak férfiak, akik ennyi pénz elköltése után azt feltételezik, hogy "cserébe" jól sikerül a randi, netán éjszakába nyúlik, ha érted, mire gondolok. Mert ugye, nehogymár a semmiért költsön rád egy csomó pénzt (oké, vannak akik egy 300 Ft-os sör után is így gondolják...)
Mivel ez annyira nincs véka alá rejtve, sok nő hátsó szándékot tételez fel amögött is, ha pl. étterembe szerveződik a randi (vagy bárhová, ahol nagyobb összeget költ a srác, és ő a meghívó fél, nincs felezés).
Valószínűleg arra gondolnak az ismerőseid, hogy nem fordul-e meg a fejedben, hogy azért vagy meghívva, hogy utána "kötelezően" széttedd a lábad. Mert nyilván, ha ezen görcsölnél, akkor nem tudnád magad jól érezni a randi közben. :D
Az első randit egyáltalán nem természetes étterembe szervezni.
Képtelenség egy idegen előtt jóízűen enni és közben érdeklődően figyelni illetve kérdezni-válaszolni, egyszóval ismerkedni. Ugyanez a helyzet a mozival, színházzal, minden olyan hellyel ahol nem tudsz szabadon csacsogni és ha szükséges felállni és távozni perceken belül anélkül, hogy kínos helyzetbe hoznád magad vagy a randipartnered. Ráadásul a meghívó fél joggal érezheti azt, hogy fölöslegesen áldozott a semmire.
Egy italból-sétából még lehet vacsora, ha kialakul a szimpátia, de egy kötöttebb programból nem tudsz egyszerűen kiszállni ha mégsem egymást keresitek.
Én nem örülnék neki, mert utálok idegenek előtt enni.
Nálam ez bizalmi kérdés :) - elég sokáig cs.sztettek a súlyommal, hogy táplálkozási zavaros lettem, és habár már egészséges vagyok, azóta sem eszem akárki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!