Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lőttek annak a lánynak aki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lőttek annak a lánynak aki első randin megkérdezte hogy ne haragudjak a kérdésért de nincs fent elől fogad?

Figyelt kérdés
Ma randiztam egy nővel és ezt kérdezte első randin. Van fogam csak nagyon picik Genetikailag ilyen és ezért elbújik a számba felül és csak az alsó látszik ki. Megcsináltatni úgy lehet max hogy egészséges fogakat lecsiszolnak azt meg annyira nem akarom
2017. aug. 2. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:
43%
Áááá, tudom, milyen ez a fogsor. Lányoknál is kiráz tőle a hideg. Hát figyu, jó lenne ezt megcsináltatni, de ha nem akarod, akkor biztos találsz majd olyan lányt, akit ez nem zavar. Tuti van ilyen. Jaja, ezt a lányt meg valószínű elfelejtheted.
2017. aug. 2. 18:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Engem elfelejthetnel :D
2017. aug. 2. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Ezt nem tudom elképzelni mutassatok már képet
2017. aug. 3. 11:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!