Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen legyen az első randi? Miről beszéljek vele?
20/F
Máma feltettem a kérdést, hogy volt-i nektek alvászavarjaitok, és hogy hogyan kezelnétek. Már kicsit jobban vagyok.
Ezt a kérdést is feltettem már. 3x nem sikerült a randi most 4x már találkozunk. 1 éve nem voltam randevún a lánnyal. 18 éves. Elég jó megy az irogatás, csak kicsit aggódók milyen lesz vele kint, hogy lesz-i vele miről beszélni. Nagyon stresszes típusú ember vagyok. Hogyan tudhatnám őt magamhoz húzni? Nem volt még párkapcsolatja, és nem volt kint egy fiúval sem, szóval számítok arra, hogy kicsit félénk lesz.
"Elég jó megy az irogatás"
Még nálad is igénytelenebb? Az aztán minőségi lehet.
16:18: Köszönöm, hogy regaláb te engem megértesz, ha nem is tudok jól fogalmazni magyarul, de igyekszem. Akik engem kritizálnak, hogy inkább nyelvtan órát fizessek, mint a hülye problémaimmal zaklatsalak titeket. Nem tudom tík tudnátok hibátlanul fogalmazni szlovákul ;). Nem dicsérem magam, hogy milyen jól tudom a szlovák nyelvet, de előre nézzetek saját magatokba, aztán beszéljetek a másikra, hogy ez fogyatékos, inkább tanuljak meg fogalmazni. Mi itt Szlovákián parasztosan beszélünk.
Múltkor egy válaszoló válaszolt, hogy miért írom oda ki a kérdés alá, hogy Felvidékről vagyok. Mert hogy ő is Felvidékről van, és hogy mégis tud jobban fogalmazni mint én.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!