Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan tovább? Első randi után?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hory24 kérdése:

Hogyan tovább? Első randi után?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Egyből a közepébe! Megismerkedtem egy 2-tő gyermekes anyuka a. Először csak messengeren beszéltünk sokat úgy, nehezen indult be, de aztán órákat tudtunk beszélni és egy csomó, olyan dolog van ami közös, és tényleg sokszor ugyan azt írta amit én és pont akkor. Tehát egy rugóra jártunk. Meg is jegyezte. Meg volt az első tali is, ami az elején talán kicsit monoton volt de aztán beindult a beszélgetés és szerintem nem azt mondom fergeteges volt, tényleg sokat beszéltünk elmentünk a kisfiáért, sokat nevettünk. Az ő autójával voltunk, jöttünk haza elköszöntem tőlük, épp kiszálni akartam megfogta a kezem ezzel vissza tartott és kettő hatalmas puszit nyomott az arcomra. Úgy váltunk el, hogy akkor este keressünk egymást. Én éppen haza értem leültem, gondoltam írok neki egy (jól éreztem magam köszönöm ÜZIT) ahogy elküldtem ezt már jött is ugyan akkor tőle egy hasonló üzenet. Örültem is neki hogy ő is így látja a dolgokat. Beszéltünk is egy csomót még az nap. Másnap ő írt nekem kora reggel egész nap ő keresett, persze én is és érdeklődő volt minden téren. Eljött a másnap ő írt először beszéltünk is kicsit és utánna minden más lett! Azóta ír de ritkán én vagyok aki először keresi vagy válaszol vagy nem, nem érzem hogy olyan aktív lenne mint eddig.

2018. aug. 1. 18:04
 1/2 anonim ***** válasza:

Nem kell minden pillanatban dumálni. Hagyd őt élni, és a talikra tartsd a megbeszélnivalókat!

🙂

2018. aug. 1. 21:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Igen persze igazad van tudom nem kell bombázni meg rá akaszkodni tudom, hiszen neki is van mit tenni meg nekem is van egy kisfiam aki elégé lefoglalja az időm. Csak azt nem tudom hogy nem gáz hogy most csak így tudunk beszélni egymással? Mert volt szó következő taliról, de a gyerekek végett nehéz kicsit főleg nekem. Nem gond az ha a következő tali egyhét múlva lesz? Meg ha nem ír olyan sűrűn akkor lehet nem is várja, Vagy pont azt várja hogy írjak?
2018. aug. 2. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!