Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Figyelt kérdés
Sok férfi állítja,hogy nekik egy nő nem csak dugásra kell. Oké összejönnek,minden jó egy darabig,a szex, kapcsolat stb. Aztán mondjuk a nő már kevésbé kívánja az együttlétet,a férfi viszont többször szeretné. Jobbik esetben elválnak(holott amúgy lelki társak,legjobb barátok is egyben stb) , rosszabb esetben a csaj háta mögött kufircol mással. Arra akartam kilyukadni,hogy szemmel láthatólag mégiscsak minden kapcsolat a szexről szól,mert ha az nincs,a kapcsolatnak is vége,nem de?:)
2018. aug. 2. 00:00
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:

„Ugye, azt sem várod el, hogy a férfinek legyen lakása/háza, és ne busszal közlekedjen, merthogy különben alkalmatlan a párkeresésre, és hamar elvérzik a több más jelölt között?”

Nem várom el, szóval innentől feleslegesen írtad a sok frusztrált fröcsögésedet.

„És ugye nem tartod természetsenek, megszokottnak, hogy egy nő úgy lépjen be egy párkapcsolatra egy férfivel, hogy az egyenlőség kimerül annyiban, hogy a férfinek is van állása, de a szüleivel él, és a nő saját lakásában költöznek össze egy háztartásba, a lány autóját használják közös családi életükben?”

Nekem teljesen mindegy, hogy ki hová költözik, ha ők meg tudnak benne egyezni, és hogy ki hogyan használja a másik kocsiját, ha szintén meg tudnak állapodni ezzel kapcsolatban. Már megint csak a saját kitalációdat vetítetted rá arra, amit írtam.

„a nőre és a férfire egyenlő megítélés hárul.”

Emberek vannak, akik különbözőképpen gondolkodnak, nem nemek alapján, hanem egyéni megítélés alapján. Így felesleges azt írnod, hogy a nők hogyan állnak a férfiakhoz, vagy a férfiak a nőkhöz.

„de ha egy férfi csak annyit nyújtana az ismerkedéskor, mint ti (nem, az, hogy van munkahelyed, és önálló kereseted, de a szüleidnél laksz, azzal te még qrvára nem tettél le semmit az asztalra - próbáld ki férfiként így a párkeresést! -, nem vagy te ettől még önálló és független), akkor kinevetve elhajtanátok, csodálkozva, hogy mégis milyen emberek vannak.”

Ha valaki a szüleivel akar élni, legyen az nő, vagy férfi, és emellett ellátja önmagát, fizeti a saját részét, akkor tőlem ott lakik, ahol csak szeretne. Én, mint írtam az elején, nem ez alapján ítélem meg az embereket, és még sokan mások is ugyanígy vélekednek. Azzal van problémájuk gyakran a nőknek, amikor valakinek minden feltétel adott ahhoz, hogy önállóan éljen, mégsem teszi, mert kényelmesebb, ha az édesanyja mos, főz, takarít helyette, nincs is benne szándék évek múlva sem, hogy összeköltözzön a barátnőjével. Vagy 25 évesen már lediplomázott, dolgozik, de még mindig nem képes a saját keresetéből beleadni a számlákba semmit, fenntartások nélkül nézi, hogy a szülei fizessenek neki mindent, mint amikor még gyerek volt. Ezekből lesznek azok a férfiak, akik azt hiszik, valami szívességet tesznek a feleségüknek azzal, ha „besegítenek” a házimunkába, és a saját gyerekükkel való törődésért cserébe valami jutalmat várnak, különben ők ezt feleslegesen tették.

„kérés nélkül is természetesnek vesszük, mi, férfiak, mint férjek, hogy nem hárítunk minden főzést, takarítást át, nem "tulajdonként", házi szolgaként tekintünk a párunkra, hanem szerelmünkként, akinek fáradtsága nekünk fájdalmas látvány, és önszántából, pusztán az irántad való szeretetből kezébe veszi a porszívót a férfi is, és hagyja, hogy korábban elmenj aludni, míg ő elmosogat, pont azért, mert kellemetlen neki, hogy ki legyen mindenben szolgálva, amiben nincs kölcsönösség.”

Ha természetes, akkor nem vársz el cserébe semmit. Azért teszed, mert tudod, hogy neked is ugyanannyira feladatod, mint a nőnek, akivel együtt élsz. Szerinted azt kellene értékelni, hogy nincs a nőre hárítva az, hogy például elmosogassa azt a tányért, amiből te ettél, szerinted azt kellene értékelni, hogy nem neki kötelező felmosnia a padlót, amin te is járkálsz, stb. Ebben mit kellene értékelnem? Nem felnőtt emberek vagyunk, akik képesek ellátni magukat?

Éppen arról van szó, hogy nem szeretetből teszi, amiről te írsz, hanem mert azt akarja, hogy cserébe szexeljen vele a felesége. Leírta, hogy különben hiába van az egész. Ha csak a gyereknevelést nézed, te nem szeretnél majd a gyerekeiddel játszani, foglalkozni, időt tölteni? Ez csak valami kötelező nyűg, ha nincs cserébe jutalom? Úgy állítjátok be itt a férfiakat, azaz a saját nemeteket, mintha az egész világotok középpontja a szex lenne, és minden cselekedeteteknek ez az egyetlen célja, és mozgatórugója. Én azért szeretném hinni, hogy a férfi nemben ennél több van.

„hagyja, hogy korábban elmenj aludni”

Mi az, hogy hagyja? Neki kellene engedélyt adnia, hogy én elmehessek aludni? Nem én döntöm el, hogy mikor fekszek le?

Feminácizol, de a feminizmusnak pont ez a lényege, hogy nem mástól várom el, hogy helyettem megtegyen valamit, mert én is dolgozhatok, nekem is egyenértékű a munkám, ezért képes vagyok egzisztenciát teremteni magamnak, és nem egy férfitől várom el. Szerintem inkább te vagy hímsoviniszta, nőkkel szemben rengeteg előítélettel rendelkező egyén.

„Legyen minden egyenlő”

Én nőként ebben hiszek. Nekem nem kell, hogy helyettem fizessen valaki bármit is. Én, ha étterembe megyek, magamnak fizetem, amit fogyasztottam, ha nyaralok, a saját részemet én fizetem. Nem kell, hogy cipőket, ékszereket, egyebeket vásároljon nekem egy férfi, mert dolgozom, és ha szeretnék valamit megvenni magamnak, akkor megtehetem.

„Én pedig maradok továbbra is az embereket - nőket és férfiakat, gyerekeket és felnőtteket, időseket - szerető, hozzájuk kötődő, és az egyenlőségért, igazságos világért kiálló személy.”

Te csak szeretnéd hinni, hogy ilyen ember vagy. Van egy kérdés, arról, hogy mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében. Rajtad kívül mindenki másnak sikerült viszonylag értelmesen válaszolnia, neked azonban ott is külön kiemelten a nőket, feministákat kellett szidni, degradálóan nyilatkozni róluk. Ha valami ilyen mértékű frusztrációd, problémád van, akkor kezeltesd magadat, ha neked mindig mindenben az a lényeg, az összes általad megválaszolt kérdésnél ott kötsz ki, hogy a nők a hibásak mindenért.

Igaza van a 76%-os válaszolónak, ha nem tetszik, amit az adott nő elvár, akivel ismerkedsz, keress mást. Senki nem kötelez, hogy vele legyél.

2018. aug. 2. 20:14
 52/66 anonim ***** válasza:

H marha erdekes rengeteg olyan pasit latok aki busszal jar ,az anyjanal lakik es gyarban melozik....mwgis van parja csaladja.

Mindenki azt var el amit akar...neked nem szempont az asszonynak az volt ezek szerint,akkor mer jottel vele ossze?

Magyarazat van mindenre neg kifogas. Ha ez a felallas nem mukodik akkor valj el....ja az asszony nem akar (kifigas,ha szar a hazasahod es a szexualis eleted akkor add be a keresetet).

Es igen en elvarom h kulon lakjon es lehyen autoja ,ezt tudom nyujzani en is es jo keresetet is.

Amugyeg biztos megvan az asszonynak az oka arra h pusztan az olelesed miatt elhuzza magat. Mindennek van oka. Talan a stilusod h igy velekedsz.

2018. aug. 2. 21:01
 53/66 anonim ***** válasza:

"Nekem teljesen mindegy, hogy ki hová költözik, ha ők meg tudnak benne egyezni, és hogy ki hogyan használja a másik kocsiját, ha szintén meg tudnak állapodni ezzel kapcsolatban. Már megint csak a saját kitalációdat vetítetted rá arra, amit írtam."

Komolyan, te ebben a világban élsz...?

"Ha valaki a szüleivel akar élni, legyen az nő, vagy férfi, és emellett ellátja önmagát, fizeti a saját részét, akkor tőlem ott lakik, ahol csak szeretne."

Akkor javaslom ismét, olvass el itt ezzel kapcsolatos kérdéseket és válaszokat, van sok. Ez akkora klisé, mint hogy a személyiség a fontos, ami kipótolja a külsőt. Milliószor leírja itt sok lány - én konkrétan leveleztem is olyannal, aki ezt írta -, aztán mégse vált valósággá az, amit az ilyen lányok szeretnek önmagukról hinni.

"Ha természetes, akkor nem vársz el cserébe semmit. Azért teszed, mert tudod, hogy neked is ugyanannyira feladatod, mint a nőnek, akivel együtt élsz."

Akkor ismét megkérdezem: a nőnek nem feladata, hogy birtokoljon saját nevén házat, vagy legalább lakást (nem albérletet), mert különben kiesik a potenciális jelöltek közül? Tőle nem elvárás, hogy ne tömegközlekedéssel menjen egy találkozóra? Nem, soha nem is volt az. És mondom megint, ez nem a golddiger mivolt, amit te is említettél, nem a cipő és ékszervásárlás, és még csak nem is az, hogy a pasinak BMW-je legyen, hanem ha "nem tud semmit felmutatni az életében", akkor ő egy leírt nulla, akivel nem kezd egy nő, hiszen mi jóra számíthatna a jövőjében egy ilyen személy mellett. Ez a társadalom rendje, aminek én próbálok megfelelni, igazodok az elém támasztott elvárásokhoz.

Egy lánynál ilyen nincs - vagyis az, hogy egyenlőek lennének a feltételek, hamis állítás.

"Szerinted azt kellene értékelni, hogy nincs a nőre hárítva az, hogy például elmosogassa azt a tányért, amiből te ettél, szerinted azt kellene értékelni, hogy nem neki kötelező felmosnia a padlót, amin te is járkálsz, stb. Ebben mit kellene értékelnem?"

És az, hogy az ő házában költözzenek össze a barátjával, akinek nincs ingatlan a nevén, és a szüleivel él? Mondhatod, valamilyen alternatív valóságot felvázolva, hogy van ilyen, de ez statisztikailag nem mérhető jelenség. Ilyenbe egy nő nem menne bele, hiszen ez nem vonzó egy férfiben. Ahogyan az autót sem a nő szokta behozni egy közös párkapcsolatba jellemzően. Miért is? Ő nem abban a házban él, mint a férfi, ő nem vele együtt megy az autóval? Mégis ez inkább férfi oldalról valósul meg. Mondhatod, hogy nem, de a gyakorin kívüli világban erre kevesek bólintanak rá. Egyenlőség volna ez? Van ebben ok számonkérni tehát bármit egyik nemnek a másik nem részéről?

"Éppen arról van szó, hogy nem szeretetből teszi, amiről te írsz, hanem mert azt akarja, hogy cserébe szexeljen vele a felesége."

Már megbocsáss, de a kettőnek semmi köze egymáshoz, egy normális, egészséges kapcsolatban a nő nem "jutalmazó", és nem is "büntető" szerepben használja a szeretkezést - ez egy párkapcsolatnak a normális alkotórésze. Én csak ennyit írtam le, pár sorban, semmi mást ide, mégis megkaptam a magadfélétől a nulla százalékot. Szerinted mentálisan egészségesek vagytok ennek fényében? Tudsz erre objektív választ adni, ami más, mint az iszonyú frusztráltság és a gyűlölet, ami megfertőzi ezt az egész alkategóriát? A politika kategóriában nincs ilyen szintű emberi negatív érzelemtöltet, mint ami itt megjelenik - pedig tapasztaltam minden szennyét.

"Mi az, hogy hagyja? Neki kellene engedélyt adnia, hogy én elmehessek aludni? Nem én döntöm el, hogy mikor fekszek le?"

Egy összetett mondatot azért sikerül lebontani, és értelmezni, a fene nagy dacos önérzetedben? Mert így csak magadat hozod kellemetlen helyzetbe, ha újra elolvasod.

"Szerintem inkább te vagy hímsoviniszta, nőkkel szemben rengeteg előítélettel rendelkező egyén."

Már vártam. Szerintem pedig te nem láttál még hímsoviniszta egyént. Ez pont olyan, mint amikor a romák szétvagdossák a buszülést, dobálják a petpalackokat az utasokra, ordibálnak, beszólogatnak a lányoknak, tiszteletlenül válaszolnak a csendességet kérő idősek felé, majd mikor leszállítják őket, azt mondják, "rasszizmus". Nem, fórumtárs, a viselkedéseddel van baj.

"Te csak szeretnéd hinni, hogy ilyen ember vagy. Van egy kérdés, arról, hogy mennyire fedi le pontosan a GYK a való életben tapasztalható hozzáállást partnerkeresés (i problémák) tekintetében. Rajtad kívül mindenki másnak sikerült viszonylag értelmesen válaszolnia"

Kiemelnéd nekem, hogy mi nem volt "értelmes" az adott szövegben? Itt van, megkönnyítem a dolgodat:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Szerintem abszolút korrekten, kiegyensúlyozottan, és mértéktartóan fejtettem ki a gondolataimat, nem tettem egyik nemet sem a másik fölé, végig egyenlőséget tartva, és senkit nem sértve - bár ezalá nem értve a gyakoris pontozóbrigádot, akinek hobbija a hasznos - nem hasznos értékelésnek like - dislike funkcióval való felruházása.

"Igaza van a 76%-os válaszolónak, ha nem tetszik, amit az adott nő elvár, akivel ismerkedsz, keress mást. Senki nem kötelez, hogy vele legyél."

Látod, hogy mennyire nincs ismereted, mennyire nem tudod magadat más szerepbe helyezni - ami az empátia maga, definíció szerint -, és a saját szűk, szívószál keresztmetszetű perspektívádon keresztül nézed mások életét? Szerinted egy férfi van olyan helyzetben, hogy "válogasson" (a legalapvetőbb kritériumoktól, minthogy például ne legyen már korábbról mástól gyermeke, vagy ne 240 km-re éljen tőlem) a szóba jöhető lehetőségek között? Szerinted van annyi megkeresés, vagy nyitásra való hajlandóság, a túlkereslet-kínálat viszonyában (szerintem te is kaptál még itt, a gyakorin is, ami nem egy társkereső oldal, nem egy ajánlatot ismerkedés szándékával - na ilyen visszafelé nincs), ami megengedné azt, hogy a férfi a kialakítható kapcsolatokból szelektáljon?

2018. aug. 2. 21:20
 54/66 anonim ***** válasza:

Te még mindig nem érted azt, hogy nincs objektív elvárás a férfiak felé. Nem csak azoknak a férfiaknak van párkapcsolata, akinek van autója.

Lehet, hogy van valamilyen régimódi szarság, hogy a pasinak ezt kell csinálnia - de én feministaként nem értek ezzel egyet. És ha valaki engem választ párjaként, ne rajtam verje le, hogy egyes nőcikék mit várnak el a párjuktól.

2018. aug. 2. 21:29
 55/66 anonim ***** válasza:
37%

#52 Tényleg tanulmányozásra méltó ez az oldal. Disszertációk megírására szolgálhatna alapanyagul. Minden ide író sztereotípiákban gondolkodik, pár sorból is korábbi tapasztalatait áthúzva, teljes életeket vázol fel, kijelentőmódban, anélkül, hogy bármi ismerete lenne az egyes felhasználókról.

Közlöm: nincs feleségem, így hát az ölelésemből sem bújhat ki "a stílusom miatt", és talán ennyiből már az is összeállt, hogy elválni sem tudok, amiből egyenesen ered, hogy kifogásokat sem keresek ehhez.

"Es igen en elvarom h kulon lakjon es lehyen autoja ,ezt tudom nyujzani en is es jo keresetet is."

Igen? Így volna? És miért legyen háza/lakása a másik félnek, ha neked van, és amúgy össze terveztek költözni? Miért szükséges, hogy neki legyen autója, ha neked állításod szerint ez megvan, és közös életet élnétek - két személyre két autó megléte pedig felesleges?

Továbbá: vajon kapott elutasítást egy sráctól valaki, mert a srácnak volt autója, de a lánynak, akivel ismerkedett, nem? Akkor te miért utasítasz el valakit emiatt? Egyenlőség az csak szavakban él? Neked nem szúrja, tényleg nem, hogy sérül ez? Nincs benned egy egészséges igazságérzet?

2018. aug. 2. 21:30
 56/66 anonim ***** válasza:

Javaslok egy hónapos regisztrációt különböző társkeresőkre, férfi profillal, 25-30 év között tetszőlegesen beállított életkorral, és egy közönséges, internetről letöltött arcképpel.

Utána visszatérhetünk erre, összegezve a tapasztalataidat. Nyiss a világ felé, burokba bezárkózva nem fogsz relevánsan megítélni ilyen általános, hétköznapi kérdéseket.

2018. aug. 2. 21:32
 57/66 anonim ***** válasza:
Én meg javaslom a való életet. Nem pixelek vagyunk.
2018. aug. 2. 22:34
 58/66 anonim ***** válasza:
Ha a szex nem lenne fontos akár a rokonok is házasodhatnának vagy vadidegenek,bár idegenek most is szoktak,aztán 3 gyerekkel válnak..
2018. aug. 2. 22:46
 59/66 anonim ***** válasza:

55os 52es vagyok! Az a resze nem neked szolt. Bocs ha felreerthetoen irtam!

Tudod mer nem kell olyan pasi aki az anyjanal lakik es nincs sajat autoja stb...mert nem halgatom megegyszer azt h a pasi nyekeg ha szetmegyunk h ugyan ki kell koltoznie a lakasombol...mert adott a rezsibe stb.

Tudom nem szabad altalanositani de en mar biztosra megyek.

2018. aug. 2. 23:20
 60/66 anonim ***** válasza:
34%

"Mégiscsak a szex a legfontosabb?

Sok férfi állítja,hogy nekik egy nő nem csak dugásra kell. Oké összejönnek,minden jó egy darabig,a szex, kapcsolat stb. Aztán mondjuk a nő már kevésbé kívánja az együttlétet,a férfi viszont többször szeretné. Jobbik esetben elválnak(holott amúgy lelki társak,legjobb barátok is egyben stb) , rosszabb esetben a csaj háta mögött kufircol mással. Arra akartam kilyukadni,hogy szemmel láthatólag mégiscsak minden kapcsolat a szexről szól,mert ha az nincs,a kapcsolatnak is vége,nem de?:)"

Elkanyarodtunk kissé. Tisztázzuk a kérdést és ne a mellébeszélés menjen. Kérdezek én is. Mikor van több dolga két embernek, ami miatt fáj a feje, fáradt, nincs ideje, kedve? Amikor mind a kettőnek van saját élete vagy amikor KETTEJÜKNEK EGY élete? Szerintem előbbi esetben. Miért kérdem? Mert ezekkel takaróztok. Amikor még leterheltebb két ember úgy dug, mint a nyúl, aztán amikor még kevésbé van leterhelve, leterheltségre hivatkozik? Hogy van ez? A poén kedvéért inkább saját példákkal gyertek, ne a közbeszéddel, mert nem közé etet éltek, hanem közös életet. Ne emeljük már kapcsolatokba ilyen "azért nincs szex, mert nem segít", mert akkor a kedvedre fog tenni, segíteni fog a másik és nem fogja érteni, hogy te miért nem teszel az ő kedvére. Szóval ilyeneket hallani, hogy nem segít/fáj a fejem/nehéz napom volt/és a többi szarság... és persze túrós marad a farok, nem gyantázza a seggét, lefordul rólad 2 perc múlva, ha ezidő alatt 3 orgazmust színlelsz stb, aztán megy a csodálkozás, amikor az épp hiányzó dolgot az útmutatásotok alapján megpróbálja kijavítani a részéről, aztán, ha ez megvan, de még mindig az az áldatlan állapot uralkodik, hogy ő toszna heti 3szor,te meg háromheti egyszer, akkor levágja, hogy vagy átcseszted vagy van még valami és indul a "nyaggatás".

Tudjátok, miért szeretik a hapsik(legalább is én) a szexet? Személy szerint azért, mert miközben nekem jó, a másiknak is jó. Azonnal "ellensúlyozza" van minden (ideális esetben) és nem kell azon szőrözni, hogy kalmárkodjunk a mosogatással, porszívózással és hasonlókkal.

Kommunikálni kéne őszintén, nem terelni meg vetíteni.

32/f

2018. aug. 2. 23:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!