Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mégiscsak a szex a legfontosabb?
Figyelt kérdés
Sok férfi állítja,hogy nekik egy nő nem csak dugásra kell. Oké összejönnek,minden jó egy darabig,a szex, kapcsolat stb. Aztán mondjuk a nő már kevésbé kívánja az együttlétet,a férfi viszont többször szeretné. Jobbik esetben elválnak(holott amúgy lelki társak,legjobb barátok is egyben stb) , rosszabb esetben a csaj háta mögött kufircol mással. Arra akartam kilyukadni,hogy szemmel láthatólag mégiscsak minden kapcsolat a szexről szól,mert ha az nincs,a kapcsolatnak is vége,nem de?:)2018. aug. 2. 00:00
11/66 anonim válasza:
Egy kapcsolat nem csak a szexrol.
Szukseges, de nem elegseges feltetel.
12/66 anonim válasza:
Nem is írtuk, hogy csak a szexről szól. Én azt írtam, hogy egy JÓL működő kapcsolatnak fontos része.
13/66 anonim válasza:
Nem a legfontosabb, de igenis fontos, ezt vagy elfogadod, vagy nem, de attól még így van!
14/66 anonim válasza:
Normális kapcsolatban a kölcsönös kielégitő szex alap kéne h legyen nem lenne ennyi félre b ,válás stb,lehet letagadni, meg hu nem csinálni mert fuj,de a normális ember igényli akár nő akár férfi, házasodni meg nem a lakotársával ohajt az ember és párkapcsolatban senki se akar maszturbálni évekig,mert aki igen az hülye v defektes, lehet lepontozni,pedig nem mai csirke vagyok,de a kielégito szex az alap volt mindig ....
15/66 anonim válasza:
Nem a szex a legfontosabb egy hosszú, tartós kapcsolatban.
17/66 anonim válasza:
Persze, csak a férfiak kufircolna a nő háta mögött :) Szerencsére barátnőm még 3 év után is nagyon kíván így simán megvan a heti 5 :))
18/66 anonim válasza:
Időpont ma 00:42
3 év LOL, ott még nekünk se volt gond. majd ha gyereked lesz és 10 év feletti házas leszel, meglátod, hogy lecsökken az majd havi 1-re jó esetben :D
19/66 anonim válasza:
Nem minden a szex ha csak az jo akkor nem fog mukodni a kapcsolat....viszont minden jo csak a szexnem akkor semfog mukodni...
20/66 anonim válasza:
Nem a szex a legfontosabb... hááháá fiúkák, mégis csak a szex a legfontosabb? Lányok.... ha nektek nincs kedvetek, az rendben van, de miért megy automatikusan a válás, ha a férj mégis szexel, csak nem veletek? Ti miért dugók félre, mikor már nincs tutujgatás, lelkizés? Pedig nem minden a tutujgatás meg a lelkizés?
Ja hoppá lehet, hogy nem is a tünet miatt mennek szét, hanem ami okozza? Nahát... nem gondoltam volna.
32/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!